Pozdrav ljudi, trebam savet za kupovinu TV-a sto se tice svega, izbora proizvodjaca, velicine i tehnologije.
Prva stvar, zivim u Italiji i izbor je stvarno veliki, budzet je neki okvirno 500€, 50 gore dole.
E sad, imam jedno precizno pitanje, udaljenost tv-a od ugaone je 4,5m, s tim da zid na kome bi bio tv i ugaona nisu u centar, osim zadnjeg mesta na ugaonoj koje bi bilo da kazemo u ravni sa tv-om, sa ostalih delova garniture ugao gledanja je znaci iz kosa, ako me razumete. Da li uzeti normalni panel ili ove nove Qled i Oled sto znatno dize cenu?
Drugo pitanje, izbor je izmedju 55-65inca, naravno vece je bolje.
Isao bih na android jer sam kako rekoh vani pa bih da instaliram KODI.
Gledao sam neke modele pa ne znam sta mislite o njima, oni su sledeci sa cenama:
Koji proizvodjac je najsigurniji itd? Posto vidim svi kude philipsa
Prva stvar, zivim u Italiji i izbor je stvarno veliki, budzet je neki okvirno 500€, 50 gore dole.
E sad, imam jedno precizno pitanje, udaljenost tv-a od ugaone je 4,5m, s tim da zid na kome bi bio tv i ugaona nisu u centar, osim zadnjeg mesta na ugaonoj koje bi bilo da kazemo u ravni sa tv-om, sa ostalih delova garniture ugao gledanja je znaci iz kosa, ako me razumete. Da li uzeti normalni panel ili ove nove Qled i Oled sto znatno dize cenu?
Drugo pitanje, izbor je izmedju 55-65inca, naravno vece je bolje.
Isao bih na android jer sam kako rekoh vani pa bih da instaliram KODI.
Gledao sam neke modele pa ne znam sta mislite o njima, oni su sledeci sa cenama:
TCL 65BP615, Smart Android Tv 65” = 520€
TCL 55C721, Smart Android TV 55 “, QLED TV = 430€
Hisense 65AE7000F, Smart TV LED Ultra HD 4K 65" = 500€ a sa soundbar 570€
Samsung Series 7 UE65TU7090U = 540€
Philips 55PUS7506/12 TV LED da 55 ” , Smart TV 4K = 370€
Znaci, ima ih raznih, neki su android neki nisu(opcija box) , ne znam stvarno sta uzeti, kakvi su uopste ovi TCL nikad nisam imao nista slicno a najpovoljniji je?Koji proizvodjac je najsigurniji itd? Posto vidim svi kude philipsa