Ilj
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.04.2007
- Poena
- 304
Razmisljam se o kupovini nove grafike. Trenutno imam 8800GT. Ono sto me zanima je, sta bi trenutno bio neki "best buy"? Spreman sam malo da stegnem kais, i izdvojim do 250 ako treba, ali iskljucivo da analiticki dodjemo do zakljucka da bi mi ta nova graficka solidno vremena potrajala (sto mislim da je slucaj sa mojom 8800, solidno se ona drzi i gura vec duze vreme, bar po standardima za grafike, cenim
).
Sta se trenutno najvise isplati u odnosu performase/lova, da li se ocekuje pojavljivanje neceg novog (i kada otprilike) sto ce mozda spustiti cene postojecih stvari malko, nove generacije, itd? Malko ispadoh iz aktuelnih prica pa mi treba savet.
Takodje, razmisljao sam i da ostavim svoju 8800 da mi bude PhysiX karta, posto sam malo cituckao o time. Ima li misljenja koliko je to isplativo?
Sta se trenutno najvise isplati u odnosu performase/lova, da li se ocekuje pojavljivanje neceg novog (i kada otprilike) sto ce mozda spustiti cene postojecih stvari malko, nove generacije, itd? Malko ispadoh iz aktuelnih prica pa mi treba savet.
Takodje, razmisljao sam i da ostavim svoju 8800 da mi bude PhysiX karta, posto sam malo cituckao o time. Ima li misljenja koliko je to isplativo?