Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Molim vas pomozitemi oko kupovine mobilnog telefona.
Cenu koju bih platio je oko 150e da ima mesta za memorisku karticu,da ima blutut,kameru koja ima solidnu rezoluciju za izradu slika.
U pitanju je zenski telefon.
Hvala unapred.
tnx svima uzimam k800i pa cu softverski da ga nabudzim
nego jel moze neko da mi kaze gde mogu povoljno da ga nadjem ,prodavnica i to :S
na pwt
zzzz i TNX jos jednom:banana::banana::banana:
tnx svima uzimam k800i pa cu softverski da ga nabudzim
nego jel moze neko da mi kaze gde mogu povoljno da ga nadjem ,prodavnica i to :S
na pwt
zzzz i TNX jos jednom:banana::banana::banana:
Bilo je to odavno kada sam postavio ovo pitanje i dobio sam od vas puno predloga za mobilne telefone.
Kupio sam tada benqsiemens ef81 i to 2 komada.
Telefoni i dalje rade super,uspeo sam uz pomoć ta dva telefona(jedan poklonio kćerci a drugi sinu)
da udaljim decu od čačkanje računara po kućištu,biosu zahteva da menjam processor,kuler,memoriju,napajanje pa i ploču....
Jednostavno od toga dana oni ne prilaze kućištu računara,ali su zato telefone ubijale desetak puta,na njima su instlirali sve i svašta,malte ne nemože se prepoznati da su to ti telefoni koji sam im kupio naravno zahvaljujući temi na ovom forumu.
I dan danas kada neko od njihovih drugova kupi telefon u domenu da 150e nemože se meriti sa performansama njihovih sada već starih telefona koji su plaćeni 2x95e.