benq siemens EF81.
Ja bih kupio polovan samsung D600 od nekog proverenog :wave:
Mobilni telefon i izrada slika to inache slabo ide, ne ochekuj chuda. A ima svashta za 150e, bukvalno mozhe devojka da bira i estetiku....da da da..devojkama je bitnije da je sladak mali..roza...da se otvara...da je slider..nego da ima ne znam ni ja shta![]()
Zasto? Od K750i/W800i na ovamo, cuda su itekako pocela da se dogadjaju...Mobilni telefon i izrada slika to inache slabo ide, ne ochekuj cuda.
k750-odlicna kamera
5200-lep izgled i nokia
samsung e900-slajder,kartice 2mpx kamera i senzorski tasteri,e da neodoljiv izgled
dobar mob za 150e , ima dobar zvuk ,dobru kameru i izdrzljiv .....Muski telefon![]()
tnx svima
I jos jedna dilema koji je bolji k800i vs w810i( u pogledu zvuka i kamere)i koji je isplativiji ????
Definitivno uzmi SE u ovoj cenovnoj kategoriji. Ako su ti bitnije fotografije uzmi K750i, ako preferiraš bolji zvuk W810i (mada ni k750 nema loš zvuk).
Ako se odlučiš za W810 pazi da te ne zavrnu za memorijsku karticu, uz fon stiže od 512MB.
Ja imam w810 u zvuku je puno bolji od k800,a u slikama je bolji k800(3mpix,240x320),a w810(2mpix,176x220)
tnx svima
I jos jedna dilema koji je bolji k800i vs w810i( u pogledu zvuka i kamere)i koji je isplativiji ????
@ isnogood: Kakva bre cigla??? Fon ima prosečne dimenzije, npr. manji je od N73. Ti si se nešto utripovao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari