Šta je novo?

Kupovina mobilnog telefona

cvetko_a

Slavan
Učlanjen(a)
17.02.2007
Poena
320
Molim vas pomozitemi oko kupovine mobilnog telefona.
Cenu koju bih platio je oko 150e da ima mesta za memorisku karticu,da ima blutut,kameru koja ima solidnu rezoluciju za izradu slika.
U pitanju je zenski telefon.
Hvala unapred.

Još jedan glas za K750i :wave:

Mobilni telefon i izrada slika to inache slabo ide, ne ochekuj chuda. A ima svashta za 150e, bukvalno mozhe devojka da bira i estetiku....da da da..devojkama je bitnije da je sladak mali..roza...da se otvara...da je slider..nego da ima ne znam ni ja shta ;)

Mobilni telefon i izrada slika to inache slabo ide, ne ochekuj chuda. A ima svashta za 150e, bukvalno mozhe devojka da bira i estetiku....da da da..devojkama je bitnije da je sladak mali..roza...da se otvara...da je slider..nego da ima ne znam ni ja shta ;)

da da imao sam prilike da vidim takve odluke, drugarica je kupila nekog alcatela za nekih 100e, telefon je na preklop naravno, dok je zatvoren izgleda simpa, crven je :D, ali zato kad se otvori nastaje shou, prvo displej je premali, drugo 4096boja, menu pa kako bi rekao ali menu na SE t310 izgleda kao sa nekog telefona iz daleke buducnosti za ovaj fon, memorija celih 500kb, da chovek ne poveruje telefon ima i porshku za midi melodije :D kameru naravno nije ni video u prolazu, ali bitno je bilo da je on crven i mali i sladak :d
elem, ako je htela fon na preklop samsung bi joj pruzhio mnogo vishe, a da ne pricham neki SE z600 (t610 na preklop) koji bi bio uzgred i upola jeftiniji :wall:
ali devojke retko gledaju tehnichke specifikacije telefona, pa obichno odluchuje boja,dizajn,raspored tastera....
:wave:

Moja devojka se nesto prima ovih dana na w300 zato sto je na preklapanje i zato sto je beo, pa proveri i to. A i jeftin je fest.
Jedino kamera 0.3, ali kome treba kamera na telefonu? :D

Poslednja izmena:
BenQ-Siemens EF81, za nekih 90-95 € je odlican.

W700i ili K750. W700 ako hoces savrsene sluske, vise memorije. K750 ako ti je bitnija bolja kamera.

PLS help
treba mi dobar mob za 150e ,al ne znam koji .Da ima dobar zvuk ,dobru kameru .da je izdrzljiv .....Muski telefon :D
gledao sam w810i i svidja mi se i 6300 ,ali dal ima jos neki a da je dobaru u ovom cenovnom rangu .....

6300 definitivno nema dobru kameru. Nego al si nashao temu staru godinu dana:)

dobar mob za 150e , ima dobar zvuk ,dobru kameru i izdrzljiv .....Muski telefon :D

Definitivno uzmi SE u ovoj cenovnoj kategoriji. Ako su ti bitnije fotografije uzmi K750i, ako preferiraš bolji zvuk W810i (mada ni k750 nema loš zvuk).
Ako se odlučiš za W810 pazi da te ne zavrnu za memorijsku karticu, uz fon stiže od 512MB.

Definitivno uzmi SE u ovoj cenovnoj kategoriji. Ako su ti bitnije fotografije uzmi K750i, ako preferiraš bolji zvuk W810i (mada ni k750 nema loš zvuk).
Ako se odlučiš za W810 pazi da te ne zavrnu za memorijsku karticu, uz fon stiže od 512MB.

Pa w810i ima istu kameru, 98% isti hardver tako da flashovanjem k750i na w800i dobijas i bolji zvuk.Prednost w810i su mem.kartica i bolje sluske...
Ali posto sam imao i k750i, kad bih birao izmedju k750i i w810i ipak bih uzeo pre k750i zbog dzojstika i poklopca za kameru.

Ja imam w810 u zvuku je puno bolji od k800,a u slikama je bolji k800(3mpix,240x320),a w810(2mpix,176x220)

Izvini, imao sam w810i pre k800i doduse sa softverom koji je imao unakazenu jacinu zvuka, ali k800i ima daleko bolji i jaci zvuk sa original acoustic drajverom.
Da ne pricam kako je sa modovanim acoustic drajverom, ko nije probao ne moze da zna ;)
Sto se tice slika, pa w810i sa nekim boljim camdriverom je odlican, tu je negde sa k800i.Ali k800i ima xenon, bestpic, metering...
Ono sto je stvarno odlicno jeste prelazak sa 176x220 na 240x320, stvarno ni to ne mogu da opisem, treba videti.

Nemoj da zaboravish dimenzije k800i :) znachi uzmi ciglu na gradilishtu i proshetaj par dana sa njom po gradu, ako ti nije teshko da je nosash slobodno uzmi k800i:)

Nazad
Vrh Dno