Šta je novo?

kupovina led televizora aše mišljenje i predlozi.

goran.p

Poštovan
Učlanjen(a)
26.02.2017
Poena
51
pozdrav za sve članove kao i za admine benchmark foruma. novi sma na forumu pa tako ako nešto pogriješim nemojte zamjeriti te ako sam ov temu stavijo u pogrešan pod forum premjestite je.

dakle ovako. trebam da kupim led tv za svoju sobu 32 incha smart mi nije bitan samo mi je bitno da ima sve tjunere i da ima bar po 1 HDMI i USB ulaz. kako sa ograničen sa budžetom na nekih max do 28000 dinara gledao sam neke tesline modele iz koih se izvoijo ovaj TESLA S306BH koji mi se čini onako jako pristupačan a tu cijenu. a cijena je oko 27000 hiljada.

e sad želijo bih da čuje vaša mišljena o ovom a i predloge za druge modele u ovom cjenovnom rangu te prednosti i mane ovog modela na prema ostalim u ovom cjenonvnm rangu.

zahvaljujem se unaprijed na svim odgovorima.

I ja sam isto zainteresovan za ovaj model televizora, pa bih isto zeleo da cujem misljenja?
Moze se naci i za manju cenu do 3-4k

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tesla je sasvim korektna marka. Ja imam jedan, manji doduse, ima 2hdmi i 2 usb ulaza. Kvalitetna slika, za te pare.

Sent from mTalk Lumia 640XL

ima li neko da je već kupijo navedeni televizor jer tako mi naj bolje može reći iz svog iskustva kakav je i kako ga služi?

Ako plaćaš u kešu, LG 32LH530V za 230e na KP sa garancijom ostvarivom u Srbiji mislim da je bestbuy.

Vidi na gigatron sajtu ima raznih komentara za ovaj model i u mislim da je ok za te novce. Planiram kupovinu

Poslednja izmena:
Nema

Ako ces gledati filmove sa usb sa prevodom, samo da znas da su titlovi sitni i bas se ne vide u dosta scena na teslama.
Ne znam kako je sa drugim televizorima samo teslu sam probao skoro u hotelu

Sent from my Z5

Ako ti treba tv cisto da se kaze da imas led tv onda uzmi Teslu. Slika je prosek na svim Tesla modelima, hd je odlicna, sd nista posebno, da ne kazem užas. Zvuk je kaca. Sve ostalo sto se tice podesavanja je blagi uzas, ako ti trebaju svi tjuneri imaces velikih problema da namestis da sve ide podmazano. Ovaj Tesla koji sam ja gledao ima samo po 1 hdmi i 1 usb i 1 skart ulaz. Uostalom procitaj moj post vezano za Teslu u Tesla temi. Neko ti je vec predlozio ako kupujes za kes uzmi LG sa svim tjunerima kod Madjara i neces se cimati ni oko cega a razlika je nebo i zemlja. Govorim ti iz licnog iskustva.

Ako ces gledati filmove sa usb sa prevodom, samo da znas da su titlovi sitni i bas se ne vide u dosta scena na teslama.
Ne znam kako je sa drugim televizorima samo teslu sam probao skoro u hotelu

Sent from my Z5

Kod mene je isto i na Samsung(smart neki). Ali se prerade filmovi u Alok programu i super je, nalepe se titlovi, podesis velicinu i cepas.

Sto se slike tice, nije vrhunska, ali nista slabije od LG. LG kupis ako si zavisnik brenda.

Sent from mTalk Lumia 640XL

Au kako nije razlika u slici? Pa gledao sam jedan pored drugoga Teslu i Lg i nema stvari po cemu je Tesla bolja od Lg-a. Licno sam oba otpakovao sredio i podesio.Na Tesli je slika makar za klasu ispod Lg-a i to se poprilicno oseti tokom gledanja, da ne govorim o prebacivanju kanala na Tesli gde posle svakog klika na daljinskom imate crnu sliku 2 sekunde dok se on ne snadje sta treba. Razlika je najuocljivija na T2 mrezi gde Tesla jedva pegla SD sliku. Skart ulaze ne bih uopste komentarisao to izgleda kao na nekom tv-u od pre 15 godina. Teslu bih preporucio za neki video nadzor ili lokal ako vam treba neka prezentacija na ekranu iza, za neke reklame i promocije eventualno deciju sobu. Ni za sta ozbiljnije.

Ne znam da li ima kod vas, ali recimo kod nas ima za 205-6 evra nord marka 40" i uopste nije los ni estetski ni za gledanje, ima razlike kada se poredi sa recimo grundingom. Mada garancija je mislim 2 godine.

Suludo je porediti teslu i LG , B brendovi se ne upoređuju sa A brendovima. Naravno da će uvek LG biti bolji od bilo kog televizora iz B segmenta. Prvo zato što LG uglavnom koristi IPS panele jer je trenutno firma (LG dispay) koja je jedan od najvećih proizvođača ekrana od kojih kupuju i ostali poput Sony'a , philipsa a od sledeće godine najverovanije i samsung verovali ili ne. Tako da nemojmo mešati babe i žabe :)

Razlika u ceni između B i A segmenta može biti od 5 - 10 hiljada dinara. Konkretno ova tesla je jeftinija od najeftinijeg modela LG'a svega 7 - 8.000 dinara, ukoliko smatrate da ćete tom uštedom kupiti televizor koji je jednako dobar kao LG ili koji je malo manje kvalitetan varate se. Manipulativni marketing (ma sve je to isto kupi teslu i sebi stavi u džep 8 hiljada) je totalna besmislica.

Nazad
Vrh Dno