Šta je novo?

kupovina laptopa sa vecim ekranom

maxx79

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
15.04.2008
Poena
170
pozdrav svima

razmisljam o kupovini nekog laptopa....inace se u iste slabo razumem....laptop bi trebao dakoristi za igranje igara(i starijih i novijih) i multimediju,znaci hd filmovi,muzika,internet.....a i za neke "standardne" poslove tipa citanje e-knjiga, word,excel itd...

takodje bi mi bilo bitno da ima sto veci ekran......znaci 16"-17,3".....a u vezi velicine ekrana imam jedno pitanje........znaci,koliko se primeti razlika u radu,igranju igara itd sto se tice velicine nekog "standarnog" ekrana velicine tipa 15,6" i npr ovog od 17,3"?..........da li ti laptopovi sa vecim ekranima imaju mozda neku manu(bilo kog tipa),u odnosu na one sa manjim ekranima?

pretrazujuci net,naisao sam na ovaj model,koji mi se cini bar na papiru, da bi zadovoljio sve iznesene zahteve....

http://www.pcpractic.rs/proizvodi/laptop/3958-asus-n71vg-ty87

da li ga mozda neko ima?.....kakav je u praksi?

takodje ako neko zna neki bolji laptop,molim za preporuku..........cenovnio rang bi bio najvise 600-650 eura

hvala!

Nije ovo lose sto si nasao, ja imam HP 17" ali je skoro 2 godine star te nije tako jak, mada je priblizno!
Sta da ti kazem, mislim da si ti promasio skroz izbor racunara za ono sto ti treba!
Nisi nigde naveo da ces racunar negde nositi sa sobom, pa sam zakljucio da ti ne treba lap top :)
Iako su cene pomenutih pale, mislim da ipak za te pare mozes da uzmes jacu desktop masinu i to sa bar 22" monitorom i da se fino naigras i gledas filmove!
Mada na tebi je izbor!

Vrh Dno