Šta je novo?

Laptop Kupovina laptopa sa dosta memorije, do 90.000-100.000 rsd

Koji laptop kupiti?

MakiAd

Zapažen
Učlanjen(a)
02.03.2022
Poena
21
Pozdrav, treba mi novi laptop a ne razumem se uopste. Godinama imam jedan i dosao je red da se zameni. U principu mi treba da ima dosta memorije, zbog slika, i za osnovne stvari mi je potreban, naravno za godinu, dve i dete ce ga koristiti za potrebe skole. Cena moze do 90.000,100.000

Ne treba ti laptop sa dosta memorije već smatraš da ti treba sa dosta skladištenog prostora - da ima "veliki" hard disk, odnosno ssd disk
A te hipotetičke slike ih ima ili ih biće koliko?
Uvek možeš da kupiš eksterni disk i da stavljaš/čuvaš/bekapuješ slike na njega, ako ti zatreba prostor

Gledaj po online prodavnicama bilo šta što ti se uklapa u cifru, sa SSD-om od 1TB ili 2TB

Pozdrav, treba mi novi laptop a ne razumem se uopste. Godinama imam jedan i dosao je red da se zameni. U principu mi treba da ima dosta memorije, zbog slika, i za osnovne stvari mi je potreban, naravno za godinu, dve i dete ce ga koristiti za potrebe skole. Cena moze do 90.000,100.000
Слике чуваш на три одвојена уређаја не на једном да не би изгубио то што имаш.
Било који ће ти радити посао.
Нпр

Poslednja izmena:
buduci da se izbor dosta smanjuje kad se trazi 1TB ssd, dodatno, ako cuva SVE samo na tom jednom SSD je... ludilo ako se radi o necemu sta hoce da sacuva- za to se jednostavno uzima externi, ili nadogradi (kao sto sam ja uzela SSD od 1TB kao nadogradnju na 256 NVMe ssd, i plus externi, i plus jos 16gb ddr)- nekada se vise isplati frikombinovati tako..

mada sam ga ja prvo razumela da obradjuje fotke 😂

a bilo bi extra da dete za god i po fura Lenovo Thinkbook 14 G7 od skoro 1000 jura hahehehh

buduci da se izbor dosta smanjuje kad se trazi 1TB ssd, dodatno, ako cuva SVE samo na tom jednom SSD je... ludilo ako se radi o necemu sta hoce da sacuva- za to se jednostavno uzima externi, ili nadogradi (kao sto sam ja uzela SSD od 1TB kao nadogradnju na 256 NVMe ssd, i plus externi, i plus jos 16gb ddr)- nekada se vise isplati frikombinovati tako..

mada sam ga ja prvo razumela da obradjuje fotke 😂

a bilo bi extra da dete za god i po fura Lenovo Thinkbook 14 G7 od skoro 1000 jura hahehehh
Ко чува не чува на ssd већ на механичком хард диску.

Nazad
Vrh Dno