TazDeVil je napisao(la):Razmisljam da uzmem neki HDD, u opciji su WD 800 BB i Seagate Baracuda IV , pa me interesuje, da li je neko probao keki od ovih hardwera?
Cvele je napisao(la):Pa ako razmisljas samo o ta dva onda WD.Ali najbolje uzmi MAXTOR!
Tom je napisao(la):ali bi trebalo da uzmes u obzir onaj koji je TISHI!!!!
veruj mi (imam drljacu u kucistu) razliku od 5% neces osetiti, ali ces drljanje (ili ga nazovi kako hoces) osetiti itekako!!!!
svedi buku na minimum - lakse ces spavati....
TazDeVil je napisao(la):U Segedinu, pa treba da pazaris na jednom mestu preko 50.000 forinti, onda trazis nazad porez kad iznosis iz madjarske.
Ako nekog interesuju cene radi uporedjivanja, evo link: http://www.mistral.hu/bolt/arlistakeret.php3?arl=8
Inace buka mi ne smeta, hardove drzim u rack-u.
Vuk Kovacevic je napisao(la):koji je model ta drljaca?
no name je napisao(la):Gde ima ta Barakuda! Trazim bas nesto tiho!
Dosta mi je 7200rpm Qantuma!
JOBAH je napisao(la):Ja sam sa Quanuma AS presao na Seagate Barracudu IV... razlika u buci se ne moze opisati recima
Trenutno mi je u kucistu pored Baracude i Maxtor @ 7200 60gb koji je daleko bucniji od Barracude... cak imam utisak da se i vise greje... ali istina je da je koji % brzi u testovima... ali to ne primecujem u realnom radu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari