Šta je novo?

Kupovina Cd-Roma

Post Mortem

Čuven
Učlanjen(a)
27.02.2003
Poena
601
Moilim vas da mi pomognete oko kupovine Cd-Roma .Cuo sam da su novi Teac-ovi ****** a za Lg jos vise ali svaki predlog bi mi bio koristan.
Kad date predlog samo mi os recite gde ima i cenu

Hvala unapred

Ortak uzeo NEC 52x. Malo je glasniji (u rangu Teac 40x) i cita odlicno... nije squp.

Dobar je Nec (52x), samo sto ima s njim problema u slucaju kada treba da cita diskove neke vece duzine, preko 700MB (iz licnog iskustva).

Te probleme ima mnogo citaca. A i ti "preko" 700MB su i ovako slabo citljivi :(

Dodaj, ako mozesh, josh neki evrich i uzmi rezach

A sto ne bi uzeo DVD ??? Ja mislim da je to bolje resenje od cd-a, a jeftinije od pisaca...

Vocko je napisao(la):
A sto ne bi uzeo DVD ??? Ja mislim da je to bolje resenje od cd-a, a jeftinije od pisaca...

Uzeo si mi rechi iz usta...Ja also mislim da je DVD trenutno mnoooooooogo isplativije reshenje od "obichnog" CD-a ???
Ako se bash nema kinte onda ok ali ipak razlika nije toliko velika ???
Razmisli...

Uzmi DVD ili rezach (mada mislim da je rezach praktichniji, backup i sl.)

septimus je napisao(la):
Uzmi DVD ili rezach (mada mislim da je rezach praktichniji, backup i sl.)
čovek pitao lepo za CD čitač, a vi odoste do DVD rezača:D dajte olabavite malo, ja sam probao sony i prilično sam bio zadavoljan.

BeastMaster je napisao(la):
čovek pitao lepo za CD čitač, a vi odoste do DVD rezača:D dajte olabavite malo, ja sam probao sony i prilično sam bio zadavoljan.
Pa mozda se posle ovih predloga rasiri jos malo, pa uzme rezac ili ako nema potrebu za rezanjem DVD. CD je ipak u neku ruku pregazilo vreme i kao sto neko rece uzima se samo u zescoj svadji sa parama :(

A da uzme covek DVD rezach? :D :D :D

Salu na stranu, ako para bas nema onda uzmi ovaj NEC sto ti preporucuju...
Ako pak ima ... video sam negde za 42Eu LG DVD. To bi ti bila moja preporuka.
LG CDRW 48x imas vec za 55EU.

Pozdrav,

Vrh Dno