Šta je novo?

Kupio sam volan preporucite igicu.

Alexajlo

Čuven
Učlanjen(a)
25.08.2002
Poena
630
Kupio sam volan, zamolio bih one koji su se malo vise igrali da mi preporuce dobru (najbolju) simulaciju voznje koja podrzava volan. Hvala.

svakako F1 Challenge i modovi,takodje bih preporucio NFS Underground,pa moze i dobri stari STCC 2.....

Danas retko koja voznja ne podrzava volan, ali neke zaista bolje rade sa tastaturom odnosno podrska za volan im je vrlo traljava. Uglavnom, nije bas preporucljivo sve sto pravi Codemasters i donekle Dice npr: CMR2, CMR3, Toca Race Driver, Rally Masters, STCC...moze naravno volan u svim tim voznjama da se uspesno upotrebljava ali nije bas idealno ( najgora situacija je sa TRD i CMR3 gde je gotovo beznadezno, dok RM i STCC zahtevaju beskrajno podesavanje ).

Generalno, volan je malo manje uspesan u rally voznjama, jer se tu zahtevaju vrlo brzi pokreti/menjanja pravca, sto po prirodi stvari bolje odradjuje digitalno upravljanje ( tastaturom ).

Za razliku od njih, sve sto pravi Papyrus i EASports odlicno radi sa volanom, kao i mnogo, mnogo voznji koje su napravile manje firme...previse ih ima da bi neku izdvojio.

U vezi NFS-a, bilo kojeg: iako je upravljanje volanom relativno dobro odradjeno, nacin voznje je toliko specifican da, ako se na njega naviknes, trebace ti jako mnogo vremena da naucis ponovo da vozis nesto "normalno"...

Najbolja simulacija voznje je i dalje ova iz mog potpisa: Grand Prix Legends by Papyrus (...iz 1998 ! ).

Drapine, zaboravio si LFS.

I NetKar koji ni ne moze bez volana da se vozi.

Hvala svima, a posebno Drapinu na iscrpnoj informaciji.

F1 Challenge 99-02.

takodje bi mogao da probas ERACER!Jes da je star ko grcka,ali....
Tu je i dobri stari GP3.

Nazad
Vrh Dno