Šta je novo?

Kupio sam Gigabyte 965P-DS3P pa me zanima?

Mookey

Slavan
Učlanjen(a)
25.04.2006
Poena
320
Doticna ploca ima samo 2 PCI ulaza a meni treba minimum tri.Tamo gde su nekad bili PCI-evi sad su neki mali crni ulazi,pretpostavljam da su to neki novi PCI-express ili slicno ulazi.Pa me zanima da li postoje modemi za te ulaze.I jos nesto,sta je to Crossfire,pise da to ova ploca ima?
Pozdrav!!!!!!

Za sada koliko ja znam nema PCI-E modema kod nas i sličnih uredjaja za te PCI-E slotove. A Crossfire znači da dve ATI kartice možeš da staviš na tu ploču!

Poslednja izmena:
Zar nije SLI oznaka za 2 kartice.Nisam znao da je to crossfire

SLi je za NVidija kartice, a Crossfire je za ATI!

Doticna ploca ima samo 2 PCI ulaza a meni treba minimum tri.Tamo gde su nekad bili PCI-evi sad su neki mali crni ulazi,pretpostavljam da su to neki novi PCI-express ili slicno ulazi.Pa me zanima da li postoje modemi za te ulaze.I jos nesto,sta je to Crossfire,pise da to ova ploca ima?
Pozdrav!!!!!!
Dobro si i proshao.Sad ove nove ploche preferiraju i samo 1 PCI slot:D...uzas..a stave po 3 pci express slota...neshvatljivo...nemash opcije osim da dosadasnje pci delove prodash i kupish iste takve koji idu na usb.A to je muka i troshak,,

Nije cak ni problem u trosku nego sto su to sve externe stvari.Sada moram da imam externi HDD Rack i jos neke zezalice.A da ne pricam da sam imao Seagate 320GB ATA i da sam morao da pljunem pare da kupim SATA,pa sada cekam da se neka dobra dusa smisli i kupi hard od mene.

Nazad
Vrh Dno