Šta je novo?

Kupio bih MP3 plejer od 512Mb ispod 100evra

Troublemaker

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2002
Poena
645
Moja oprema  
Monitor
ASUS ProArt PA278CGV
Miš & tastatura
Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse & Logitech MX Keys Mini
Laptop
Lenovo ThinkBook 15 Gen 2
Tablet
Lenovo Yoga Pad Pro (Yoga Tab 13)
Mobilni telefon
Samsung Galaxy Z Fold 5
Pametni uređaji
Mi Air Purifier 3H
Steam
https://steamcommunity.com/id/acabre
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kupio bih MP3 plejer od 512Mb-a, potrebno je da ima 2.0 USB port, da ima FM, da bude funkcionalan, da koshta manje od 100 eura i da bude lep na oko:)
Dvoumim se izmedju Creative MuVo V200 i ST Lab A 8001. Creative MuVo V200 je vec dokazano dobar MP3 plejer dok ST Lab poseduje i MMC slot tako da mu se moze dodati josh memorije. Ili mozda neki treci? Voleo bih da chujem vashe predloge.

Na tom sajtu od mp3 plejera koji se mogu kupiti u nashoj zemlji jedino moze da se vidi iRiver a oni kod nas koshtaju svi preko 100 evra tako da ovaj sajt i nije neka pomoc

Za ispod 100evra imas ST Lab-ov A8(0001)... Po specifikacijama to je solidan plejer, oko 7200 din za verziju od 512MB... Podrzava SD/MMC kartice, ima FM, ima VOR...

Kvalitet zvuka je genericki ali solidan, poput MSI-ja 515-ice jer koristi isti Samsungov cip...

Ima jedna stvar doduse, koja mi se desila u jednoj prodavnici (necu reci ime da ih ne reklamiram)...

Usao ja tako u tu prodavnicu da pogledam MP3 plejere, trazim neki dodatno prosiriv MMC karticom, vidim ST Lab, pitam koja vam je to verzija (ima ih vise sa vec ugradjenom memorijom od 128/256/512MB, bar sam ja mislio da je u pitanju vec ugradjena memorija). Prodavacica odgovara da ima 512MB i pritom mi pokazuje jos jedan plejer, bez imalo memorije, koji je takodje prosiriv... Kazem ja njoj taj drugi mi se nimalo ne svidja (jer je ruuuuuuuuzan u odnosu na ST Lab), a onda mi ona servira pricu kako taj ST Lab ustvari nema ugradjenu memoriju, vec dolazi sa karticom od 512MB u sebi?!?!?!?

Nije htela da ga otvori, ali mislim da je govorila neistinu, ja i dalje mislim da je u pitanju samo ugradjena memorija, a da mozes sam da ga dodatno prosirujes (tako bi trebalo da bude po proizvodjackim specifikacijama)... Mozda gresim, ali sumnjam! Ti proveri...

Vrh Dno