Šta je novo?

Kupih Hyundai, ali ne auto vec dvd player :)

jaksa

Odeljenje za zaštitu naroda
Super Moderator
Učlanjen(a)
04.06.2002
Poena
985
Kupih za 2800 din u Merkatoru ovo:
http://www.trion-int.com/article.aspx?articleid=44567
Hyundai DVX-M390U sa sve usb i sd citacem.

Player radi ok s obzirom koliko kosta a mane su mu to da sem uzasnog izgleda :) ima i dosta ruzne titlove (sa uredno prepoznatim nasim slovima btw).

Ako neko zna ima li fw upgrade koji cini font citljivijim, nek javi.

Proguglaj malo pa vidi da li taj model ima fw upgrade. Koliko su titlovi ruzni?

Vidjao sam i gore :) Ali za te pare nisam ni malo nezadovoljan, a i korektno prikazuje YU slova.

Elem, stigao reply od trion.si samo 1h posle mog maila:

Spoštovani,
za vaš player DVX-M390U na žalost nema nikakve nadgradnje (firmware), koji bi mogao poboljšavati veličinu i još bolju čitljivost. Ako če biti i kada se nezna tačno, postoji mala mogučnost da bude u času jedne godine.

Lep pozdrav

da li cita DivX ? , i da li si isprobao da li fles radi ? :smoke:

Naravno, cita divx sa USB-a a sa SD kartice nisam probao.

Kakav je u poredjenju sa Pioneer DV380 ?

Naravno, cita divx sa USB-a a sa SD kartice nisam probao.

cita film sa USB-a ???? pa zar i to postoji? i to za tako male pare?
ima li tu ogranicenja u vezi kapaciteta USB-a ili brzini USB-a?

fenomenalno!

izvinite na odusevljenju ali nisam bas u toku :)
imam godinama neki skyvision kojim sam bas zadovoljan ali mozda ga sad i zamenim :)

Kakav je u poredjenju sa Pioneer DV380 ?

Potpuno inferioran :) ali, slika je ok, ima usb i kosta koliko kosta. Da se razumemo, da kupujem dvd player za dnevnu sobu sigurno bih uzeo pioneer dv-400, ovo je za malu sobu, decu...

cita film sa USB-a ???? pa zar i to postoji? i to za tako male pare?
ima li tu ogranicenja u vezi kapaciteta USB-a ili brzini USB-a?

fenomenalno!

izvinite na odusevljenju ali nisam bas u toku :)
imam godinama neki skyvision kojim sam bas zadovoljan ali mozda ga sad i zamenim :)

Ne znam za kapacitet ali meni je citao film sa "onog" verbatima od 2gb koji je jako spor.

Opet, ako neko zeli dobar i kvalitetan plejer i moze da ga prisuti - pioneer je moja topla preporuka. Ako je budzet do 3k din, ovaj radi posao uz navedene mane i prednosti.

Tek da vidite kakvi su im automobili... :D

Moze li da se na USB prikaci externi HDD u onoj fijoci i da gledas filmove sa takvog HDD-a?

Nisam probao, cekam da neko proba prvi :)

Ozbiljno sad, ne vidim razlog zasto ne bi, ako usb na playeru isporucuje dovoljno struje a to bi moralo po specifikaciji za usb standard, za player nema razlike da li je hdd ili flash. Naravno, bolje da neko drugi proba pre mene :D

Zanimljivo izgleda plejer. Kolika mu je garancija? Sam uredjaj i daljinski da li krckaju pri pritisku? Kod ovog mog Vivaxa me strashno nervira shto mozesh da uvijash daljinski ko papir.

Daljinski je robustan ali nije bas lak za upotrebu, dugmici su sitni i nisu lepo rasporedjeni.
Player je tu negde po kvalitetu izrade kao vivax s tim da vivax nema odvratno plavo svetlo i fioci i ispod sd slota.
Player ima sve moguce konektore pozadi, ne secam se kako vivax stoji po tom pitanju.
Garancija je 2 godine by trion.

Poslednja izmena:
@jaksa
Hvala na kratkoj recenziji, po opisu nije losa kupovina za te pare, ali titlovi su barem meni mnogo bitni, tako da ako bih uzimao plejer ipak bih se odlucio za Pioneer.

Brate, jel to treba neka spec kartica da se kupi za te pare. Na ovom katalogu pise 3.800 din....
Treba da kupim Majki za TV pa reko ne izgleda lose...

Nazad
Vrh Dno