Šta je novo?

Kupih Ati Radeon 7200 i problem

Shumaher

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2001
Poena
619
Poz

Kupih Ati radeon built by Ati i nisam dobio orig cd nego neke nove drivere i imam problem ne znam kako da pochnem pa ako neko zna da mi pomogne nek mi cimne savet na [email protected]

Hvala ah za....o sam se prodah 3dfx woodoo 3 200 i uzeh Ati 7200 Radeon ali built

By max i ostali hilfe

Idi na http://mirror.ati.com/support/driver.html

Izaberi operativni sistem i Radeon 7200 i onda skini drivere kao i control panel.
Kad to skines instaliras prvo drivere, pa te pita hoces li restart, ti izabere no!
Zatim instaliras control panel i onda kad te pita za restart ti kazes yes!
Cd zaboravi, ovo su ti posljednji driveri sa Ati official sajta.

Pa nema tu sta mnogo da se zna.
Prvo ubacis karticu, zasrafis je i spojis sa monitorom, to si pretpostavljam uradio:)
Onda, ako imas win98/ME on ce da instalira standardne vga drajvere. Kada zavrsi te nove koje imas instaliras tako sto kliknes na ikonicu. Ako su najnoviji ili oni pre njih onda moras da ih instaliras iz dva dela, prvo drajvere, restart pa onda control panel i valjda opet restart, ako trazi, ne secam se sada (izgleda ovako wxp-radeon-6-13-10-6118-efg.exe (najnoviji drajveri za XP, za 98/ME pise na pocetku, cini mi se, wme-radeon...), CONTROL-PANEL-6-13-10-3017-efg.exe (najnoviji control panel).
Ako imas winXP onda je jos lakse posto on ima drajvere za radeone 7200, doduse bez opengl-a. Kada XP instalira svoje drajvere posle opet instaliras drajvere kao u slucaju win98, prvo drajveri, restart, pa control panel.
I na kraju pod XPom instaliras neki program koji ce da ti sredi refresh rate pod igrama na koliko ti hoces a ne na default od 60Hz. Preporuka RefreshFix , napisali ga Rusi bas za ATi kartice.
Ovo bi trebalo da pomogne.

PS Naravno ovo je sve pod uslom da koristis Windows, bilo koju verziju, ako koristis Linux reci, doduse malo je teze ali moze da se namesti, a za ostale OSove ne znam.
Pozdrav

thnx

Poz

Dobro
Ukljuchim mashinu odem u control panel odem na na System pa na displey adapter pogledan i vidim ono standard vga tra lalalala
Diselbujem antivirus i Nis pa kliknem na file wme-radeon-4-13-01-9039-efg.
Onda se neshto otvori da instaliram
radeon display panel i ati contol panel
onda ati control panel iskljuchim i nastavom da instaliram radeon display driver i tokom instalacije ispishe inf error video driver not found
i onda trazhi restart
help
Inache hvala na proshlom odgovoru

Oki doki

Poz

Hvala na odgovorima
Reshio sam tj instalirao sam drivere a sad prouchavanje i usavrshavanje
podeshavanja
Thanks
Ati rulez or nvidia rulez zavisi shta chovek voli ja lichno sad Ati

Vrh Dno