Šta je novo?

kuleri za grafisku?

Debac

Slavan
Učlanjen(a)
22.08.2005
Poena
309
Imam Asus ati radeon 9600xt vivo crko mi je kuler, pa me zanima :
kuleri za graficku kartu sa hladnjakom gde mogu da se kupe i nabave?

Ja bih nasao stari cooler od 486, p1, p2 procesora (jos bolje ako je sa originala) a kachenje se lako reshi. Chesto sam to radio. Odlichno radi + besplatno je

ja se izvinjavam na smetnji, ali i meni sinoc crko kuler :wall: samo na 9.6k pro safir, e sad, jel odgovara taj za xt i ako neko moze da napise, gde je taj KBC i da li ima neki bolji negde?

Preporuka za tiho resenje - Thermaltake Schooner (www.mbsoft.co.yu), veliki pasivni hladnjak ili CoolerMaster CoolViva (www.imtel.co.yu), veliki aluminijumski hladnjak sa tihim ventilatorom... Nesto jeftiniji je bakarni Spire (ima ga u Imtelu), s tim sto mu je ventilator izuzetno bucan...

KBC je u Mirijevskom bulevaru, broj dvadeset i nesto. Japan Elektronik je na NBG u Goce Delceva. Tacne adrese mozes naci na netu.
Kuleri koji se zasebno prodaju nisu radjeni ni za jednu specificnu karticu, tako da u svakom slucaju mozes ocekivati malo posla oko montiranja. Ja sam, na primer, morao busilicom da napravim novu rupu na nosacu kulera da bi se ista poklopila sa rupom na stampanoj ploci...

Ako volis da se zezas i da klokujes karticu evo ti slika.
Na radeon 9800Pro sam stavio veliki hladnjak od starog duron procesora,
i ohladio je do maksimuma, i naravno postigao jaci klok.
Sve sto sam uradio je to da sam izbusio rupe na rashladnom telu po
merama sa kartice, urezao navoj u novoprobusene rupe, stavio
neku termalnu pastu i sve to lepo zasrafio.
Pozz

Vrh Dno