burnaby
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.12.2002
- Poena
- 630
Moj drugar ima, ovih vrucih dana, problema sa racunarom. Racunar mu blokira kada igra igrice, ili se sam od sebe iskljuci. On ima Epox-ovu maticnu plocu sa nvidia 2 chipsetom i AMD Barton 2500+. Cini mi se da mu ploca cak daje zvucno upozorenje, verovatno u vezi sa pregrevanjem procesora. Ako se ne varam temperatura procesora je oko 65 stepeni. Inace ima AMD kuler, tj. BOX varijanta procesora je u pitanju.
Verujem da je problem u losem hladjenju racunara. Preporucio sam mu da ugradi jedan kuler za kuciste, tj. jednu osmicu i bolji kuler za procesor. Medjutim, pogledao sam test kulera na benchu, ne znam koji kuler da mu preporucim a da ispunjava tri kontradiktorna zahteva da hladi dobro, da nije bucan i da nije skup?
Verujem da je problem u losem hladjenju racunara. Preporucio sam mu da ugradi jedan kuler za kuciste, tj. jednu osmicu i bolji kuler za procesor. Medjutim, pogledao sam test kulera na benchu, ne znam koji kuler da mu preporucim a da ispunjava tri kontradiktorna zahteva da hladi dobro, da nije bucan i da nije skup?