Šta je novo?

Hardver Kuler za stari Phenom

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

ale

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2010
Poena
335
Koji kuler bi bio minimum da ohladi stari Phenom 945? Vidim da ima neki LC-CC-95, da li bi on bio ok? Koliko je taj kuler uopste bolji od onog fabrickog sa Athlon II procesora posto njega vec imam?

Добар је тај ЛЦ као замена за фабрички, ако можеш да набавиш са 120мм вентом (LC-CC-120), можеш и да потераш тај проц мало више.
Али бих ти препоручио један од та 2 само као последњу опцију, за мање више пара колико би дао за те кулере, плус да продаш плочу и проц за црвену или две, можеш да купиш неки интел комплет са и5 2/3/4/5 генерације који би ти радио осетно боље, а притом раде одлично са сток кулерима.

• Like
Reagovanja: ale
Ma necu ga sigurno dirati, ne igram igrice uopste, iskljucivo za surf. Ovaj stari Athlon II X2 240 muci se sa 1440p snimcima na YT, i to mu je najtezi zadatak koji ce obavljati. Zato sam pomislio da bi mozda i ovaj box kuler mogao da prodje. Skup mi je taj LC 120, mislim da zaista nema potrebe za ovakvo koriscenje.

Vrh Dno