Šta je novo?

Kuler za i5 ThermalTake TMG IA1

onlyuros

Slavan
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poena
305
Da li neko zna u kojoj prodavnici bih mogao da nadjem ThermalTake TMG IA1? Pokusao sam preko neta da ga nadjem u prodavnicama, ali nisam uspeo.
I da li neko zna da li moze da se montira na 1156 socket?

Istu memoriju i ja imam i isto bi je prporucio. A slazem se i za napajanje. Mislim da ce ti 600W biti sasvim dovoljni a imaces i lufta jos ;) Ali ako uzmes 700W samo ces duze vremena biti miran, to je sve.

Slazem se, juce kupio slicnu (ovu iz potpisa) u Atomu, samo su cene bas juce ujutro otisle gore za 40-ak eura :S:

Poslednja izmena:
Proverio sam u gigatronu, mikrosistemsu i atomu. Svuda u cenovnicima (jos uvek!) stoje stare cene. Povecanje cena je samo za Geil, tako su mi bar rekli, jer ga slabije uvoze ovih dana, nestasica sta li je

Proverio sam u gigatronu, mikrosistemsu i atomu. Svuda u cenovnicima (jos uvek!) stoje stare cene. Povecanje cena je samo za Geil, tako su mi bar rekli, jer ga slabije uvoze ovih dana, nestasica sta li je

Druge memorije na 2133MHz ni nema na nashem trzhishtu....znachi samo Geil...inache kod uvoznika nema nishta vredno shto se Geila tiche,te preporuchujem 2x2GB 1600MHz Patriot Viper 2 Series CL7, PV234G1600LLK.Trebalo bi da mozhe da se nadje po 8500 dinara.

Poslednja izmena:
Vrh Dno