Šta je novo?

Kuler za GTX 460?

• Začetnik teme Začetnik teme SSJ_5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mozda je mislio na uticnice za napajanje, zadnji panel, nalepnicu na pcb...a i sama karta ima manje od po' metra, znaci da je fush.

''Uostalom ne vidim kako je inferiorniji u odnosu na druge GTX460''

Pa ako ne vidis dzabe da ti bilo sta objasnjavam toliko je ocigledno, samo cu ti reci da neke indenticne komponente na toj kartici Gainward ugradjuje i na Nvidiu 9500GT, koja je low end. Sto ce reci fush.
Pa brate mogao bi ono, umesto da se pravis pametan, da lepo objasnis sta mislis, ili barem da pomognes u nalazenju kulera. Kao sto rekoh nije bilo druge, i ima sasvim dobre performanse, cak i sa ******im kulerom idle-uje na 34 stepena.

Poslednja izmena:
Pa brate mogao bi ono, umesto da se pravis pametan, da lepo objasnis sta mislis, ili barem da pomognes u nalazenju kulera. Kao sto rekoh nije bilo druge, i ima sasvim dobre performanse, cak i sa ******im kulerom idle-uje na 34 stepena.

PCB kratak, nista bolji od bilo koje druge jeftinije Gainward kartice, na onoj koju sam ja video nema hladnjak na naponskoj, zavojnice identicne kao na Gainward 8500GT i 9500GT sto je smesno, cela izrada kartice i sam hladnjak deluje jeftino, pomogao bih ti, ali oko kulera ali stvarno nemam ideju sta bi tu moglo da pasuje, a da ima kod nas da se kupi.

PCB kratak, nista bolji od bilo koje druge jeftinije Gainward kartice, na onoj koju sam ja video nema hladnjak na naponskoj, zavojnice identicne kao na Gainward 8500GT i 9500GT sto je smesno, cela izrada kartice i sam hladnjak deluje jeftino, pomogao bih ti, ali oko kulera ali stvarno nemam ideju sta bi tu moglo da pasuje, a da ima kod nas da se kupi.
Ok, hvala na odgovoru u svakom slucaju.

Moram da ozivim ovu temu. Proslo je dosta vremena, a meni jos uvek treba cooler. Problem je izgleda drugi DVI port, koji smeta vecini coolera.

Imao sam pre 8-9 meseci tu gainward i secam se da je smetao taj drugi DVI port. Tesko ces naci kuler kod nas u zemlji. Ta Gainward je ok kartica ali daleko od kvalitetne, to je karta za ljude koje ne klokuju i ne smeta im buka.

Promenio sam 5(pet) GTX460 kartica, prvo sam uzeo onog ubogog palita kojem je hladnjak samo plocica od Al, posle sam zamenio za Gaiwnard koji me je lepo sluzio ali je bio solidno topla kartica i nekako malena i ruzna, posle sam zamenio tu kartu za GTX260 uz doplatu tog lika cija je bila 260ica, kasnije mi je ona crkla u garanciji i dobio sam GTX460 opet Gainward koju nisam hteo ni da otpakujem i prodao sam je i u uzeo Asus Direct CU koji mi je totalno pomracio sliku o Asus-u. Karta je imala neverovatno jak piskav zvuk pri opterecenju, u prevodu zavojnice su kriminalne tako da ne dozvoli da ti neki poput ovog nex999 prosipaju neke price o nekvalitetu odnosno kvalitetu odredjenih komponenti i asus ima fush kartice pogotovo ta GTX460 i ako bi trebala biti high end karta.

Sad imam MSI HAWK koja je najbolja GTX460 kartica kod nas u zemlji u svakom pogledu, a kapiram i najbolja 560Ti - iste karte samo visi klokovi i otkljucani SP-ovi.

Moj savet tebi i drugima je da se NE zalecete da kupite jeftiniju karticu jer sad ima GTX460 MSI HAWK za 160e, bolje odma das 10-20e vise nego kasnije da das za neki kuler duplo vise, a od twin frozr II hladjenja jedino je vodeno bolje i tise...

Nazad
Vrh Dno