Šta je novo?

Hardver Kuler za 11400

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

weedman984

Poštovan
Učlanjen(a)
07.04.2017
Poena
95
Moja oprema  
CPU & Cooler
R5 7600 + THERMALRIGHT Phantom Spirit 120 SE ARGB
Matična ploča
AsRock B650M-PRO RS
RAM
2x16GB Kingston Fury 6000MHz
GPU
SAPPHIRE PURE RX 7700 XT 12GB GDDR6
Storage
Kingston SSD 500GB KC2500 m.2 + KINGSTON A400 480GB
PSU
COOLERMASTER MWE Bronze 650W V2
Kućište
MSI MAG Vampiric case
Monitor
AOC Q27G4XF 27" IPS 1440p 180Hz
Miš & tastatura
Crni xD
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Treba mi kuler za i5 11400, ne sviđaju mi se temperature sa stok kulerom plus što je bučan... LC CC 120 mi je nekako logičan izbor ali me zbunjuje to što kod svih naših prodavaca ne stoji da podržava 1200 soket dok na ofi sajtu kaže da može!? Kome da verujem i ima li neka bolja/slična varijanta za te neke novce (kontam da za ovaj proc mi ne treba ništa jače)?

Pretpostavio sam ali bolje da pitam... Hvala na brzom odgovoru!

Ne nteresuje me rgb mada i ne smeta, samo mi je funkcionalnost bitna. Baciću pogled i na ove, thx!

LC-CC-120-ARGB

E da, ima li razlike u funkcionalnosti između rgb i non-rgb LC CC 120?

Uzeh LC CC 120 (bez ringišpila ;)) i gle čuda, temperature ekstra! Nije da nisam znao da će da ohladi ovaj proc, ali što nisam verovao da je stok kuler TOLIKO loš!!! CSGO je nabijao na 85-90stepeni (pa i 100 kad učitava mapu), sad 55 u pikovima, 40 prosek i nema poletanja meseršmita hehe! A i dete dobilo novu igračku, sat vremena vrti stari ventilator :cool:

Uzeh LC CC 120 (bez ringišpila ;)) i gle čuda, temperature ekstra! Nije da nisam znao da će da ohladi ovaj proc, ali što nisam verovao da je stok kuler TOLIKO loš!!! CSGO je nabijao na 85-90stepeni (pa i 100 kad učitava mapu), sad 55 u pikovima, 40 prosek i nema poletanja meseršmita hehe! A i dete dobilo novu igračku, sat vremena vrti stari ventilator :cool:

Imam isti problem, fora je što je na pločama (barem na mojim asus) po defaltu uključeno CPU Multicore Enhancement što boostuje procesor u nekoj meri i temperature šalje nebu pod oblake.

Ne očekujem puno od stock coolera ali performansi su sramotni.

U mom slučaju fabrički kuler je bio neupotrebljiv....

Arctic alpine 12LP, tih i odličan. i jeftin...
Meni na 9400f a podržava i 1200 intel

Sa obzirom da sam onomad pogasio u biosu turbo mode da radi non stop situacija se unormalila, ali kako je otoplilo opet se pregrevaju procesori, pa je vreme za kupovinu. :)

RGB više nije obavezan..
Da li je ogromna razlika između LC CC 95 i 120?

Ovaj arctic alpine ne mogu da nađem nigde kod nas, osim u monitiru a klasika nema ga na stanju..

pa uzmi lc cc 120 rgb ili argb pro ..

Nazad
Vrh Dno