Šta je novo?

Kuler do 2000 din za E8400 @ 4ghz

Achilles82

Slavan
Učlanjen(a)
01.10.2005
Poena
350
Koji preporucujete? Jel 2000 dovoljno za ovakav overklok? Uslov je naravno da je tih, samo iskreno ja ne znam ni koliko su buchni kuleri? Recimo meni je box kuler savrseno tih. Znaci samo neka je u tom rangu sto se tice buke i moze da prodje.

gx-x_u radi e8200 na 4GHz sa cm hyper 212 (jeste da je promenio ventilator :))

***a... mislim da jeftinije, a da je tako dobro nema :)
i ocz vendetta 2 bi trebalo da je tu negde sa cenom

Poslednja izmena:
Bolje izvuci jos tih ~10e pa uzmi nesto kako treba. Vendetta 2 ili 212 ce biti sasvim dovoljni tu. A stavrno ne znam sta da upadne za 2k ..

Onda cu tako. Ipak cu onda uzeti 212, jer su i jedan i drugi prilicno efektivni, samo sto citam na newegg da je vendetta 2 katastrofa instalirati. Bukvalno ti treba snaga... ono, moras da se pazis da ne polomis plocu.

Nego, hoce li to moci da stane u moje kuciste? Imam Antec midi tower. Kad ovako izmerim metrom, shirine je 21cm. Valjda je dovoljno...

Poslednja izmena:
Heat Sink Dimensions: 122 x 92 x 160 mm ovo bi trebalo da bude W/D/H jer .. Znaci staje.

da i ja sam to video, ali to su dimenzije onog aluminiumskog... kako se zove, onog najveceg. Znaci + jos ove bakarne "cevi" do socketa, i jos maticna ploca sto je malo odmaknuta od ivice kucista, i debljina maticne ploce lol...

Citam na newegg.com , kaze lik kuciste mu je 8 incha (20.32cm) shiroko, i JEDVA staje. Tako da ce verovatno biti okej...ali jedva okej :)

A jes ..ono je samo heatsink. To sam te i hteo pitati prvo nego me ovo zaslepelo ..ti si merio spoljnu ? Izmeri od ploce pa dodaj jos par mm gde bi negde bila visina od CPU-a pa do stranice.
A sa cevima i bazom mora da je ~4cm dodatno, znaci da kazemo 20cm. Mada treba proveriti tacno..kad bi neko izmerio svoj ..

Poslednja izmena:
ili probusis rupe na stranici tamo gde su krajevi hetapipe_ova :)

Ako planiras da das do 2000 din,uzmi ono sto ti Demios preporucuje,a ako vec dajes vise od 2000 Vendetta 2 je pravi izbor ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno