Šta je novo?

Kukasti krst na monitoru!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

ghoul

Slavan
Učlanjen(a)
20.08.2007
Poena
304
Na tek raspakovanom monitoru samsung 940n vjerovalio ili ne u desnom donjem uglu stoji kukasti krst napravljen od mrtvih piksele.Mozda Gebels radi u samsungu!

Slikaj to obavezno i kači da vidimo. Made in Slovakia?

He he,ja imam petokraku...:dSalim se,obavezno slikaj.

Tuži ih, i traži pare:p
Ne, ne, uceni ih i traži pare:p

Na tek raspakovanom monitoru samsung 940n vjerovalio ili ne u desnom donjem uglu stoji kukasti krst napravljen od mrtvih piksele.Mozda Gebels radi u samsungu!

Posto prodajes :d:-devil-::D

Ma kakva tuzhba, odmah ga postavi na eBay. Ako je neka zhena mogla da proda parche tosta sa "likom isusa" za $10 000...

Oće li te slike ili da brišemo tred :)?

Možda je čoveku samo malo dosadno pa dosho da se zanima :)

Realno da se bilo kome od nas to dogodilo, okačili bismo istu temu, ali sa slikama ...

A kapiram da i ako bude slika da cje raspored DP vise podsecjati na violinski kljuc nego na svastiku:D:d

Mozda nema cime da slika :)

Shta ste nashli u novinama?!?

Pa kukasti krst na samsungu :D

Na tek raspakovanom monitoru samsung 940n vjerovalio ili ne u desnom donjem uglu stoji kukasti krst napravljen od mrtvih piksele.
Greškom su ti isporučili Model 940 n-hf (hf=Herr Flick), koji je pravljen isključivo za Gestapo. :d

Onda je tema trebala da ide u Retro sobu:)

Dobra fora. Nekom je bilo izgleda dosadno, pa malo da zeza forumase :)

Mislim, kukasti krst na novom monitoru, cim ga je raspakovao :D

Sve ludje i ludje.

PS - U mom su bila 3 kese od po 1kg nekog belog praha, cim sam doso kuci, upali neki tipovi u crnim mantilima i rekli "ovo je nase", valjda secer u prahu?

Sve ludje i ludje.

PS - U mom su bila 3 kese od po 1kg nekog belog praha, cim sam doso kuci, upali neki tipovi u crnim mantilima i rekli "ovo je nase", valjda secer u prahu?

Ma puder.

I šta sad? Ništa od svastike?!
@Ghoul - Živ li si? Ajde reci ako je za*ebancija, nema veze...

Ajde neka neko zatvara ovo, dodjosmo od svastike do ljudi u crnom :D.
Ghoul pustio buvu i otišao a mi se ubismo od čekanja da vidimo i to čudo današnjice

Posto vidim da ste nepovjerljivi monitor je vracen u radnju u koju je kupljen to jest "Jumper-Com" Niksic evo vam broj radnje pa pitajte njih da li je ovo istina. +382 083 232 141

Oni u radnji nijesu mogli da vjeruju i rekli su da ga nece reklamirati pa ko hoce neka ga kupi!
Pozdrav svima i ja se izvinjavam sto nijesam mogao odma odgovoriti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno