Šta je novo?

Kuda ide ovaj svet ? :)

• Začetnik teme Začetnik teme Vocko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vocko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
679
Gledam slike devojaka sa standova sa E3 sajma, razmisljam se sta je bilo od istih na sajmu automobila i tehnike na nasem sajmu i ne znam vise sta da mislim...
Gde nestadose sve one prelepe devojke od pre 2-3god ?
Ne kazem da nema lepih, ali ranije ih je bilo vise i bile su "komplet" lepe, a ovim danasnjim valja po jedan deo tela...
:wave:

p.s. ne verujem da mi se kriterijum za lepo toliko povecao 🙂

Pa dodji na sajam poljoprivrede koji je danas otvoren u Novom Sadu pa ces videti sta su lepe devojke. Stvarno bio sam na sajmu automobila i mogu reci da su ove u NS-u daleeeeko bolje (pogotova na Sinalco & Next standovima).

Isfelilo se to, Vocko!
Zato se vracamo vrednostima iz pretehnicke ere... lepo ponovo nalazimo u prirodnom. Zdrave pa rumene, bucmaste Sose - to je novo poimanje devojacke privlacnosti, samo, trebace malo vremena da talas stigne do Beograda. 😉

Poslednja izmena:
@SnakeEyes: Probacu da dodjem do NS-a, ali ne znam da li cu moci, imam ispite u junu 🙁
@minketa: dok taj talas stigne do BG-a ja cu mozda i unuke da imam 🙂

Imam i ja ispite u junu sva sreca pa mi je fakultet na sajmu [🙂]. Ne zezam se ozbiljno studiram FABUS a on je privremeno lociran bas na sajmu dok se ne zavrsi izgradnja nove zgrade (sledeceg semestra).

Vocko je napisao(la):
Gledam slike devojaka sa standova sa E3 sajma, razmisljam se sta je bilo od istih ....
ali ranije ih je bilo vise i bile su "komplet" lepe, a ovim danasnjim valja po jedan deo tela...

Stari se, Vocko !
Prvi simptom: gledas i mislis u isto vreme !

zormanic je napisao(la):
Stari se, Vocko !
Prvi simptom: gledas i mislis u isto vreme !

😀

Opametili se valjda ljudi, sad dosli da gledaju tehniku, a ne meso 😉
Mislim, sam taj princip je bezveze, kao bice vise posetilaca koji su dosli da gledaju ribe nego kola ili tehniku 🙂

SnakeEyes je napisao(la):
Pa dodji na sajam poljoprivrede koji je danas otvoren u Novom Sadu pa ces videti sta su lepe devojke. Stvarno bio sam na sajmu automobila i mogu reci da su ove u NS-u daleeeeko bolje (pogotova na Sinalco & Next standovima).

Pa mogu samo da dodam, od 5 puta da zam "zinuo", NS vodi sa 3:2 prema BG. :smoke:

Zaista lepe devojke nikada nece na taj nacin da prodaju svoju lepotu... Unovcice je jednog dana, ali ne honorarno po sajmovima... Zaista lepe devojke su toga svesne i ne treba im dokaz da su lepe, poput izbora za miss i tome slicno... I na kraju, zaista lepe devojke zele sebi da razbiju mit da ako su lepe, moraju biti i glupe, pa onda zavrsavaju fakseve i slicno... (uspesno ili ne, nema veze)...

eto..

Ne vidim zasto lepe devojke ne bi radile po sajmovima. Sto bi im to bilo ispod casti ne rade nista sramotno. Treba preziveti u ovim teskim vremenima a honorar od 200 evra je sasvim lep za nedelju dana rada koji i nije narocito naporan.

He he Vocko.. vidi se da nemas veronauku u skoli . Lepo vaspitan momak sme gledati devojku ali je ne sme pozeleti.To isto vazi i za novi model Mercedesa 🙂 🙂 🙂

A ko ti je rekao da je Vocko lepo vaspitan momak? :d

Poslednja izmena:
ZverBre je napisao(la):
He he Vocko.. vidi se da nemas veronauku u skoli . Lepo vaspitan momak sme gledati devojku ali je ne sme pozeleti.To isto vazi i za novi model Mercedesa 🙂 🙂 🙂

Ja kada sam isao u skolu nisu ni spominjali veronauku kao predmet, to su uveli kada sam ja prestao da idem u istu 🙂

Nazad
Vrh Dno