Šta je novo?

Kucni bioskop,izbor izmedju tri modela

• Začetnik teme footballfactory
  • Datum pokretanja
Jel on zeli ceo sistem sa zvucnicima ili samo player? Ako zeli ceo sistem za manje novca neka juri neki sistem sa optickim ulazom. Posle moze dodati HTPC ili neki takav HD player i to je to.

Ja sam mojima kupio taj X-20 i ne mogu reci da je los. Za taj novac radi odlican posao, bez ikakvih problema.

I ja sam klincima za sobu uzeo isti model i generalno sam veoma zadovoljan.

Mali off,
gVlado, pošto sam se uverio i ovde i na HiFi forumu da se razumeš u materiju, jedno pitanje za tebe vezano za ovaj uredjaj: da li postoje alternativni firmveri i gde i koji kod koristiti za naša slova u titlovima na divx filmovima?

Podrzava Panasonic nasa slova,ali nema podesavanja titla,a to mi je jako bitno jer uzimam roditeljima... Ja imam Panasonic,i mala su slova,meni je ok ali tesko da bi oni nesto videli... Zato trazim neki na kome moze da se menja font i velicina...

Onda bih gledao i neke playere,nije presudno da bude sistem sa zvucnicima... samo da moze da menja titl i da ima izlaz za 5.1 ako se ipak odluce kasnije za zvucnike... Koji takav player mi preporucujete?

Samsung ne pušta 5.1 zvuk ako takav nije prisutan u samom filmu. Ako je zvuk stereo, radiće samo dva zvučnika, prednji levi i desni, uredjaj neće raspodeliti ton na sve zvučnike prema frekvencijama.
Za naša slova treba izabrati poljski i ne, nema podešavanja titla (veličina, pozicija, itd).

Samsung X-20 ima PL II decoder u sebi tako da moze od stereo zvuka da napravi kvazi 5.1. Ne znam na sta mislis da nije u stanju da pusta 5.1 zvuk. DD i DTS decoderi su podrazumevani.

Jesi li ti to probao? Pošto kod mene DivX koji nema AC3 5.1 zvuk već samo MP3 u 2 kanala pušta samo na pomenuta dva zvučnika. Ako ima neko podešavanje koje treba uključiti da bi delio zvuk na sve zvučnike, reci.

Hvala Vlado.

Jesi li ti to probao? Pošto kod mene DivX koji nema AC3 5.1 zvuk već samo MP3 u 2 kanala pušta samo na pomenuta dva zvučnika. Ako ima neko podešavanje koje treba uključiti da bi delio zvuk na sve zvučnike, reci.

Čini mi se da treba uključiti matrix mod da bi uopšte radio na svih 5 zvučnika, a zatim odabrati Prologic II, movie ili music. Tako nekako, davno sam ga podesio i radi 5.1 za sve izvore: radio, usb, aux i CD-DVD.

Poslednja izmena:
OK, tnx, uglavnom samo pustim film za druge, pa se nisam bavio mnogo podešavanjima.

Nazad
Vrh Dno