Šta je novo?

Kucni bioskop do 40.000 din

djole34j4

Slavan
Učlanjen(a)
27.02.2007
Poena
319
Ovde sam uvek dobijao prave odgovore i savete. Ortak hoce da uzme kucni bioskop i spreman je da odvoji poprilicnu sumu novca pa onda treba i dobro razmisliti sta je najbolje za te pare...On se ne razume, a ja toliko da postavim pitanje ovde...Ne znam tacno modele ali od televizora ima Samsung plazmu, preko 100 cm ekran, i Samsung LCD T240, ako se ne varam (onaj s crvenom linijom dole), ako i to nesto znaci...Takodje je bitno da je dobar u radu sa Divx filmovima, titlovima itd...

Pa ko se razume...

Pozdrav i hvala.

Poslednja izmena:
Taman sam mislio da otvorim slicnu temu, pa posto ne volim kad se gomilaju slicni naslovi, pokusacu da ozivim ovu postojecu...imam Samsung LCD 40", i kombinaciju SkyVision player + neki stariji XWave 5.1, stubici.
Radije bih se sada odlucio za kucni bioskop, t.j. komplet varijantu, imao sam pre svega u vidu neki takodje Samsung model, ali nisam siguran kako su se oni pokazali sa citanjem Divx i titlova (a obrni-okreni 90% sadrzaja koji ce se gledati na playeru bice i dalje u Divx-u, pre svega zbog brojnih serija koje pratim)...a Skyvision mi vec crkava polako, pa otpada opcija da mi on bude rezervna varijanta.

Hvala unapred za info. Izvinjavam se ako smaram sa ovim "Sta da radim" temama, ni ja ih ne mirisem nesto posebno :trust:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno