Šta je novo?

kuciste za entuzijaste?

bugi bugisa

Slavan
Učlanjen(a)
07.12.2007
Poena
319
znam da je tema stara ali svaki dan izbacuju se nova kucista pa treba izabrati pravo
ne mislim neko skupo do 100 evra i ispod
treba da je dobro provetreno i po mogucstvu tiho (znaci treba mi pomoc oko izbora kucista) ja imam neki izbor ali u nedoumici sam koje izabrati npr.
Kuciste Xigmatek Utgard Midi Tower, black/mesh
Kućište NZXT Tempest EVO, black malo skuplje
Kuciste Thermaltake Element S nowin/Black/VK60001N2Z
Kuciste COOLER MASTER Scout
kucista CM 690 II advanced
ne znam za lian li ali to je to

moj favorit bi bio xigmatek utgard
ali posto je to novo kuciste kod nas znaci neko iskustvo ne postoji
poseduje prakticno sve od filtera za prasinu, kontrolera, modernog dizajna,cene,
kulera mislim 6 komada ipak cm690 II advanced prevladava
ok hvala na preporuci problem je sto trenutno nema da se kupi cm 690 II advanced
kod nas bila je mala kolicina u benchhouse ako neko zna gde ima nek javi

evo da odgovorim za pivo hladi i njega kad gledas 690II kako izgleda naravno
nego da malo ostavim komentar
prethodno kuciste Chieftec CX-05B-B-OP bilo je vece i za moj pojam ako i ne najlepse
Chieftec kuciste ali problem kod starijih kucista napajanje gore,nedostatak kabl menazdmenta, unutrasnjost eto nije ofarbana slaba postavka ventilatora itd.
ovo kuciste to sve poseduje dosta je tiho sa ukljucenim ventilatorima a normalno jos tise bez njih ako necete da oc procesor dosta je cvrsto ne vibrira ima malo vise plastike za moj pojam chief ima vise metala i dosta je jaci lim ali 690II je bolje odradjen mozda je malo mnogo u danasnje vreme dati 100 ******* ali ako uzmete 690II mislim da ste mirni bar 3godine ukljucujuci da mozete bez problema staviti vodeno hladjenje i tako ohladiti pivooo ziveli

Vrh Dno