Šta je novo?

Hardver Kuciste sa iole boljim protokom vazduha 8.000 din

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

icanik88nis

Slavan
Učlanjen(a)
14.07.2007
Poruke
268
Poena
320
Drugari pozdrav, posedujem ms industrial spectrum kuciste, fx8350 sa xigmatek gaia kulerom ako se ne varam, hd7870 gb oc edition, problematika je da kad zatvorim kuciste, temperature su ocaj i u idle a pogotovo kad se nesto malo optereti, pa me zanima neko kuciste da zatvorim ko covek i da ima dobar protok vazduha da ne moram da ginem od prasine, po mogucstvu sto povoljnije a da ne prelazi 7-8k, ali da se ne greju komponente ko lude kad ga zatvorim.
 
Za 7-8 hiljada se rešiš tog fx-a i uzmeš nekog Haswell-a (a možda i nešto bolje ako može da se uklopi), koji bolje radi a ne greje se.
 
Prodaš FX, uzmeš najbolju Ryzen polukonfu koja se može kupiti za novac od prodaje i toga što si želeo da uložiš u kućište, najbolji plan.

Čak i Haswell je u odnosu na FX neuporedivo bolji.
 
Nemam ja nikakav problem sa cpu da mi se greje inace niti imam potrebe za jacim cpu i grafikom, temp su mi bile super u proslom kucistu codegen briza, ovo kuciste je beda sto se tice protoka vazduha i problem u temp imam iskljucivo s njim, davno je bilo kada sam testirao ali u globalu temp idu po 7 do 10c gore u odnosu na moje prethodno kuciste, stoga mi je najlakse da zamenim samo kuciste, ali da budem siguran da kuciste nije ocajno po pitanju protoka vazduha, pa ako ima neki predlog bilo bi lepo cuti ga :)
 
U principu,gledaj da je kuciste sto vece i sa bar dva (dobra) ventilatora napred i jednim (vecim) nazad i neces imati problema sa protokom vazduha i pregrevanjem
 
MS Industrial Armor V715 i Arktikov paket od 5 ventova. To bi trebalo da te izađe taman koliko si predvideo. Gledaj samo da Arktici budu PWM i PST, da možeš da ih međusobno povežeš, ako nemaš dovoljno četvoropinskih konektora na ploči.
 
Nazad
Vrh Dno