Šta je novo?

Hardver Kuciste sa dobrim hladjenjem

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

mitrovics85

Poznat
Učlanjen(a)
14.03.2020
Poena
41
Postovanje,
treba mi preporuka za neko kuciste sa dobrim hladjenjem. Imam geforce 1070 i rx580 u drugom kompjuteru, dakle nisu neke kartice najnovije generacije (koristim ih u igraonici), ali mi prave veliki problem trenutno sa zagrevanjem. Koji bi bio efikasan nacin da ih ohladim. Hvala.

Hvala vam zaista na preporukama :) Ako jos neko ima predlog za kuciste sa dodatnim ventilatorima i dobrim air-flowom znacilo bi mi :)
Takodje kako je najbolje pozicionirati kuciste u igraonici zbog air flowa? Da li je najbolje resenje da stoje iznad stolova na posebnim policama?

Hvala vam zaista na preporukama :) Ako jos neko ima predlog za kuciste sa dodatnim ventilatorima i dobrim air-flowom znacilo bi mi :)
Takodje kako je najbolje pozicionirati kuciste u igraonici zbog air flowa? Da li je najbolje resenje da stoje iznad stolova na posebnim policama?
ako je za igraonicu biraj kucista sa front ili side power dugmetom. penjacje ti se deca na stolice da pale i rusiti kucista.

Svaka preporuka za Lian Li Lancool 216. Za 100E imas zverinu od kucista sa bezobrazno dobrom ventilacijom i airflow.

Nazad
Vrh Dno