Šta je novo?

Kuciste Chieftec

T|T|A|\|

Čuven
Učlanjen(a)
18.09.2002
Poena
619
Zanima me sta znaci "w/door" kod chieftec scorpio serije?Prozor?

Ne, vrata... :)

w = without....da ne bude zabune :)

<Mancha> je napisao(la):
Zar ne bi trebalo da w znaci with, a w/o without?
:D Pa zavisi od toga ko je i kako pisao cenovnik ili opis ili gde to vec pise...
Posto su vrata na kucistu nesvakidasnja stvar meni je ipak nekako logicnije da ako se "door" sa bilo koji predznakom uopste spominje, onda to naglasava da kuciste IMA vratanca...

Mancha je lepo napisao, sorry PJ :)

Pozdrav!

delimir je napisao(la):
Ima par moedela sa prozorom i neonkama, vidi na www.chieftec.com
Samo sto ti modeli (ili barem posebna stranica sa prozorom - kao spare part) nisu jos dosli kod nas. Koliko su mi rekli, ne zna se ni kad ce...

!

E,pa da.video sam ja njihov site,al' to mora sve posebno da se namesta,tako da oni neprodaju gotove modele (kao sto radi www.ocsystem.com -obavezno pogledajte ovaj site-najbolji hardware :) ).Nego,pogledajte xaser a6000 na www.zxmods.com (case main page,odeljak),pa mi recite-koje je po vama lepse kuciste
chieftec scorpio
ili xaser a6000 :)
hvala

drapin je napisao(la):
Samo sto ti modeli (ili barem posebna stranica sa prozorom - kao spare part) nisu jos dosli kod nas. Koliko su mi rekli, ne zna se ni kad ce...

Mislim da su stigle bocne stranice sa prozorom u Pin, pa kome to treba nek se njima obrati.

koja je cena za tu bocnu stranu sa prozorom, crnu, prva farba ? :)

E'o ovako...

Video sam ih-prozori su "sugavi",mnogo su mali (u odnosu na Thermal Take Xaser II A6000A (www.zxmods.com) )i kostaju cak 42 eur.Imaju jedan hladnjak na sebi,ali kazem prozor je mnogo mali!

Pa ti kupi plexiglas, testeru u ruke i napravi koliki hoces prozor na bocnoj strani. Imas kedere za staklo na svakoj buvljoj pijaci tako da to ne predstavlja neki problem.

Re: E'o ovako...

T|T|A|\| je napisao(la):
Video sam ih-prozori su "sugavi",mnogo su mali (u odnosu na Thermal Take Xaser II A6000A (www.zxmods.com) )i kostaju cak 42 eur.Imaju jedan hladnjak na sebi,ali kazem prozor je mnogo mali!
Ako pogledas malo bolje razne slike na raznim sajtovima, videces da postoje stranice sa manjim i sa vecim prozorom. Zavisi sta su ovi nasi uvezli...

!

Ne vredi mi da gledam strane siteove.Znam da postoje i veci prozori,ali samo u Usa i toga kod nas nema.

........

Postojili kod nas neki uvoznik (distributer) ThermalTake kucista?

Vrh Dno