Šta je novo?

Kuciste bez napajanja?

MK

Čuven
Učlanjen(a)
08.11.2002
Poena
609
Da li se u Beogradu mogu kupiti kucista bez napajanja (osim cooler master)?
ne treba mi nista specijalno, samo da je limarija malo deblja od proseka (kao eurocase) i da ima mesta za dodatne ventilatore.
pozdrav

Javi mi na PM.Imas naravno Chieftec CX najlepsa kucista, lim je deblji od svih
drugih kucista i ima 6-8 mesta za fanove.Cena ti je negde oko 70 eura bez providne stranice.

Da li je neko video DTK i Eurocase kucista? zanima me koje ima deblju limariju, da li ima razlike u kvalitetu, sta je bolje uzeti?

MK je napisao(la):
Da li je neko video DTK i Eurocase kucista? zanima me koje ima deblju limariju, da li ima razlike u kvalitetu, sta je bolje uzeti?

Ne znam da li ti je ovo još uvek aktuelno, ali imaš Eurocase u Adacomu (oni su uvoznici), a DTK sam video u PC Impulsu. Ja sam uzeo to EuroCase i koštalo je mislim 17 ili 20 EUR. Limarija je dosta kvalitetna, a i dizajn i kvalitet izrade uopšte nisu loši.

Sale je napisao(la):
Ne znam da li ti je ovo još uvek aktuelno, ali imaš Eurocase u Adacomu (oni su uvoznici), a DTK sam video u PC Impulsu. Ja sam uzeo to EuroCase i koštalo je mislim 17 ili 20 EUR. Limarija je dosta kvalitetna, a i dizajn i kvalitet izrade uopšte nisu loši.

hvala, vec sam uzeo DTK,
usput zanima me da li Eurocase ima mesto za 12cm cooler, posto DTK nema?
koliko ima mesta za dodatne kulere?

pozdrav

Nema mesta za 12-ice. Ima mesta samo za 1 8-icu pozadi i jednu 8-icu ili 9-ku napred. Meni vise ne treba...

Potrebni su mi sto tisi 8x8cm ventilatori. Koji su najtisi koji se mogu naci u Beogradu (sa sto manjim brojem obrtaja)?
Pozdrav

Najtise za sta ja znam su Coolermasterove osmice koje mozes naci u Imtelu. Imas fensi varijantu sa led diodama za ~400 din i obicne crne po ceni od 180 din. I jedni i drugi se vrte na 2500 rpm i po deklaraciji stvaraju buku od 25 dB. Stvarno su extra tihi, cak tisi od starog, takodje Coolermasterovog ventilatora koji sam do sada imao u kompu.

Poslednja izmena:
Sale je napisao(la):
Najtise za sta ja znam su Coolermasterove osmice koje mozes naci u Imtelu. Imas fensi varijantu sa led diodama za ~400 din i obicne crne po ceni od 180 din. I jedni i drugi se vrte na 2500 rpm i po deklaraciji stvaraju buku od 25 dB. Stvarno su extra tihi, cak tisi od starog, takodje Coolermasterovog ventilatora koji sam do sada imao u kompu.

OK hvala
pre nego sto kupim te, da li ima negde ventilatora koji se vrte na manje obrtaja (1500)?

Kupi ove pa ih moduj :p

CoolerMaster SAF-B84E1, vrti se na 1400rpm, pravi 13dB, koštao 440 din, rasprodat... sledeća tura za 10tak dana.

ZorMi, a je l' imate one klasične, ranije su se zvali SAF-B82, crni, 2500 rpm, 25 dB po specifikaciji?

SAF82 možda još komad-dva, SAF83 nema, SAF84 nema....

Je l' isto stižu za 10ak dana?
Treba mi neki ventilator kome se ležaj uopšte ne čuje, samo huk vazduha, koji se posle eliminiše spuštanjem na 1700-1800 rpm...

cooler

Ima
Glacialtechovih coolera 8 cm , u Pin-u

Prilozi

• image40.jpg
    image40.jpg
    4.7 KB · Pregleda: 74
Vrh Dno