golum je napisao(la):I ja se juce malo igrah sa tim po prvi put nakon x vremena i dobih nesto malo preko 9500 bodova. 8500 ne OC-a, a ostalo EPOX NF2, 1600+/2100+, jadna NCP 333 memorija i to bi bilo to. Sa cime si je ti nasvirao pa da fercera na toliko bodova?
Nesto se nisam udubljivao ali vidim po testovima u Digitalu da je tih tvojih pa cak i ovih mojih maltene 10K bodova mnogo vise i skoro isto kao sto postize R9600 pa cak i R9600Pro. Znam da to vazi samo za testiranje u 3Dmarku 2001 ali sve jedno, what's the catch?
morbius je napisao(la):Ne, nego dual chanel na NF2 ne vredi mnogo.
jaksa je napisao(la):Ta kokosova, a kasnije moja doterala je kod mene do 11.000 3DMarksa2001 i otisla u zasluzenu penziju. :d
jaksa je napisao(la):Ta kokosova, a kasnije moja doterala je kod mene do 11.000 3DMarksa2001 i otisla u zasluzenu penziju. :d
Definitivno zakljucak koji mi potpuno vadi iz misli ideju o kupovini karte tipa 9600Pro. Kada cena 9800 padne na razuman nivo mozda i porazmislim ponovo. Ovako definitivno za neko vreme samo novi TFT i to je to.valek je napisao(la):...
Po meni, upgrade karte su 9700pro pa na dalje. Svaka cast 9500pro/9600pro, ali 150-200€ za midrange kartu je jako, jako puno. Toliko bi trebalo da kostaju perjanice pa da covek zna zasto je dao pare. Doduse u USA 9700pro upravo toliko i kosta (~210€). Hmmm.....
golum je napisao(la):...
Ovako definitivno za neko vreme samo novi TFT i to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari