Šta je novo?

KSN Cable Internet - opet problem ali drugaciji

Slayer

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
650
Dakle juce mi se prekinula veza sa netom, i poceli su da se menjaju I.P. adrese....izmenjalo se nekih 5-6, i zaustavilo se na jednoj. Od tada internet radi OK, download sa sajtova savrseno, ali P2P programi se vuku uzasno... Kada ukljucim DC++ skidam sve maximum 1-2 kb/ps, a ostatak kompa se vuche...Isto je i sa Soulseek-om. Iz KDS a mi kazu da ce tek od ponedeljka moci da VIDE da li ima problema. Ima li neko ideju sta se desava???

ksn cable net ?

KDS....eto vidis...vec ludim :x

OK, definitivno net radi lepo, ali kada ukljucim DC++, niti on radi niti radi net...sve se vuce u vezi interneta. Soulseek radi savrseno....?????

Ima li neko ideju??

aha

Meni se bash od pre neki dan DC++ vuche na 768kbit vezi, tako da ne brinesh :D

do kobasa??? A pretpostavljam da ti upload na istom radi sasvim OK??

evo koliko mi je trebalo da im izvucem neku informaciju.... :x

Znaci, posle promene I.P. adresa, tj. posle promene sistema koji koriste, neki P2P programi ne rade, i oni su toga savrseno svesni. Bilo mi je potrebno 3 puta da zovem i da ih davim da bi mi to rekli. kazu da ce pokusati to da srede.

Medjutim kada sam pitao da li mogu da mi vrate staru I.P. adresu oni su rekli da bih tada imao veci protok nego sto placam, ali da bi mi P2P programi sigurno radili savrseno...

E sad ja vas pitam: STA KOJI QRAC MI PLACAMO??? Vec nedelju i po mi internet ne sluzi nicemu da treba da dam 2000 din za njega....

Postajem besan i nervozan vec...

Kako vama radi sve ovo??

Jos samo kad bi nam reko o kom KDS cable netu se radi...

mozes li da ih pitas zasto non stop menjaju upstream parametre?

Kds-ptt?

Eh po "cifri" 2000 din cenim da je to 256-flat na posti kao i po datumu problema jer je isto pocelo i tada kod mene samo sto sam ja proveo nedelju dana u preispitivanju svoje opreme a i nisam video post :(

Sta mislis sta ta njihova "gimnastika" moze da "uradi" korisnicima koji su
uveli kabel da bi osetili chari FPS igara po Evropi

Tuzno je zalosno, kada moras da se vratis na modem, jerbo *ebe mi se sto svaki dan skinem cetiri filma kad nemogu da upucam nishta po Skandinaviji i Ameriki.

Inace Imesh radi

Poslednja izmena:
da,sram da ih bude, placate 2k dinara za 256kbit/s ..o kojim oni koji stanuju van toshinog bunara mogu samo da mashtaju..
sram da bude taj ptt..ne radi vam p2p

1. pa ja nista sem P2P i ne koristim
2. verujem da nisam jedini
3. 2k budjona nije uopste malo
4. ako placam za uslugu ocekujem da radi kako su kazali i kako pise u ugovoru
5. ...a ne radi

Miroslav je napisao(la):
mozes li da ih pitas zasto non stop menjaju upstream parametre?

Ma ne znaju ni oni sami... Pitam se da li radi neki muskarac tamo... Sve same riube u pogonu... To je u startu propast :zgran:

Nazad
Vrh Dno