Šta je novo?

"Krshevi"

ma jok bre Lomnica, zagrejao sm se bio za HP Pavilion.Sasvim pristojna mašina, nema čak centrino već ili Semprona,ili Athlona (malo skuplji i Turiona),nego odustah juče kad videh kako mu se ekran na dnevnoj svetlosti ne vidi ništa.
Jedino što me je zaista oborilo s nogu je zvuk sa Altec Lancing zvučnika.U prvi mah sam pomislio da je čovek razvezo neki 5.1 sistem..kad ono jok,nego dva prednja na kućištu.
Inače je robustan, pravi desktop replacement,super tastatura (što mi je važno) ali eto..
Sad sam opet na početku što se tiče izbora pa, videćemo. Dobar 15"4 ekran, dobar DWD i dobra tastatura za 800,900...eu. to je sve što tražim.
I, daleko od toga da ne slušam savete odavde, baš mi dosta pomažete i super ste bre,nego ja ne žurim i onda gledam da "uđem u materiju" što bolje, pa eto. :)

a ove tri tačke posle 900 eu znači da bi moglo da se nategne negde do 1000,1100 ;)

Nema potrebe,imas sasvim dobrih modela bez natezanja preko 1000-1100 eura,sem ako se nisi KONACNO opametio pa da puknes 100-200 eura vise za PDV i dobijes mnogo vise kupivsi laptop sa garancijom nego sto bi ustedeo!
Ako jos nisi odabrao,evo ti jedan savet koji do sada nesto nisam video da je neko dao... ASUS!!Ne mora da bude W1,cak ni M6000 ili tako neki klasa nad klasama,ali imaju jako dobre masine za te pare (oko 1000 eura),apsolutno Best Buy u mnogim kategorijama,a mislim da idu sa 2-3 godine garancije!! :eyebrows:
Pozdrav ,)

hvala Lomnica,pogledaću i Asusa.
Ispade evo da polako opet uključujem neke opcije koje sam u startu bio otpisao..Ako na kraju uključim i FS,e onda ću znati da sam vrisn'o totalno ;)

pa i ja da kazem neku servisersku primedbu... ne moze da skodi...
Nisam korisnik laptop racunara i ne mogu reci sta brze radi a sta manje zuji.
Ono sto zasigurno, kao serviser, znam je da se fujitsu siemens laptopovi najmanje kvare. Dolaze na servis jer ni oni nisu imuni na kokakolu i krvavu meri.
Lako se rasklapaju, sve je pristupacno, mehanicki reseno za nagradu, a elektronika je sa standardnim komponentama. Nema izivljavanja sa specijalnim multifunkcionalnim cipovima, pwm je vise nego inteligentno resen a hladjenje je perfektno. Mehanika je dovoljno kruta, ne savija se kao gericom, ali se ni ne lomi kao vaio. Ide konektor je skoro nemoguce slomiti (ne pitajte sta im rade), svi kontakti su zdravo pozlaceni, narocito za bateriju. zdrava plastika na ekranu, mozda tripujem ali mislim da se manje masti i prlja. Napajanje je uvek hladno i kvalitetno.
Nadam se da nisam odmogao u izboru. Ako ne znate sta je dobro, pitajte u servisima. Mnogi serviseri ce reci da nikad nisu videli fujitsu-siemens laptop. To je dobro.

Ja bih slusao Cika Peru sta prica ;)

ja bih pitao Čika Peru da li to on možda ima mnogo neprodatih FS na leageru? ;)

Hvala na komplimentu, ne prodajem lepe topove, nemam ih u servisu i ne znam ko ih prodaje. Samo sam podelio neka licna iskustva sa vama.
Ono sto mogu da potvrdim je da je najgori izbor kraden laptop. sve ostalo je bolje, i u konacnom skoru puuuno jeftinije.
pozdrav.

Nazad
Vrh Dno