Šta je novo?

Krnjaca; Kumodraz (ADSl, wireless, ista?)

thunderball

Slavan
Učlanjen(a)
17.01.2008
Poena
309
Da li postoji (provereno) dobar provajder za (celu) Krnjacu i Kumodraz, bilo da je u pitanju wireless, ADSL ili bilo kakva druga vrsta brzog interneta?

Da li PTT namerava da modernizuje u skorijoj buducnosti centrale na ovom podrucju i da li negde postoji "mapa" razvoja (modernizovanja) centrala za grad Beograd?

Drugari umiru od tuge, sto su tako "blizu" centra, a tako daleko od protocne tehnologije...

Nema ništa, ja sam tamo. Lappy je bio u testnoj grupi za ADSL2 i sad više nema ništa... U stvari ima KBCnet sa njihovim wireless-om, ali prema komentairima njihovih korisnika, kao da ga i nema...

Plan neki postoji, ali je problem realizacija... šmrc...

U Kotezu (takodje centrala Krnjaca), ima dosta ADSL korisnika, a dvojnici su dobili obavestenje da pocetkom februara prelaze na digitaliju, tj. na sedmocifrene brojeve... mozda je to najava za vecu kolicinu ADSL portova uskoro?

Ima li ko kakvu svježiju informaciju?

Mozda bi wireless kod Verata mogao da dodje u obzir!? Moja firma je na Trosarini i imam njihov link. Potrebna ti je opticka vidljivost sa onom visokom zgradom na polovini V. Stepe (preko puta crkve). Ako nju vidis resio si problem!

AKo vidis crveni soliter u Jerkovicu, mozda bi mogao da kontaktiras Maksnet.

Nije bilo moguće postaviti ranije, ali evo...

Krnjača je dobila proširenje, a čuo sam informaciju da će uskoro biti ponovo...

Hvala Bogu. ;)

Ja se upravo priključio... Pustio Hitmena da skine da to istestiram kako valja... Za sada zakucano na 53k... Beotel, 512k flat...

Pozdrav.

Ima veratov AP u Kumodrazhu II

Shto se tiche adsl od toga nema nishta mada zimus jesu kopali i provlacili neke telefonske kablove ali to je sve shto su uradili....

Kotez provereno ima portova, posto su me zvali za potpisivanje ugovora (iako vec godinu dana imam adsl)

Kumodraz ima wireless vec cetiri godine, firma koja ga distribuira se zove Komres(Kompjuterska resenja), veoma je stabilan i pouzdan.

U Kotezu, Krnjaci imas KBC wireless svuda,(ne valja nista) a ADSL ima slobodnih portova.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno