Šta je novo?

Kriva slika na samsungovoj 15-ici....

luka.l

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
649
Elem, pre koji mesec uzmem ja neki Compaq-ov V50 mmonitorcic da mi sluzi kada sam kod majke koji je savrseno radio ali posto je dosta star nije imao BAS savrsenu sliku odnosno nije bila savrseno bistra.....

Posto je ljudska pohlepa cudo.....setim se ja da moja majka ima u ordinaciji gotovo nov samsungov 550s (bar mislim da je taj monitor ali nisam siguran. Mozda oznaka pocinje sa 1...tj. 150s ili slicno). Nabedim ja nju da njoj to ne treba i da ona nece da oseti razliku. Otmem joj ja to. Prikacim ga. Krenem da palim Win....logo 98-ice....slika savrsena.....kad imam sta da vidim. U samom windows okruzenju slika je sa leve strane izoblicena i to ne moze da se namesti nijednim podesavanjem na samom monitoru. Rekoh, sigurno je nesto do drivera. Instaliram driver koji je stigao uz monitor i ista stvar.

Zaista nemam ideju kako to da resim. Ocigledno da nije tehnicki problem posto se to desava samo u Win okruzenju. Inace probao sam sve rezolucije i sva moguca podesavanja i nista.

Pozdrav!

Verovatno je u pitanju katodna cev, a i ako nije zameni ga ako je pod garancijom, ali najverovatnije katodna cev. Imao sam mnogo takvih problema, a odgovor jr bio isti-katodna cev

Goxy je napisao(la):
Verovatno je u pitanju katodna cev, a i ako nije zameni ga ako je pod garancijom, ali najverovatnije katodna cev. Imao sam mnogo takvih problema, a odgovor jr bio isti-katodna cev

Ali me buni to sto se to desava samo u Windows okruzenju.....:(

Nije u garanciji....

Sta mislis koliko bi moglo da me kosta to da sredim....

ne znam za vas ali ja vise nikada necu da kupim Samsungov monitor

luka.l je napisao(la):
Ali me buni to sto se to desava samo u Windows okruzenju.....:(

Nije u garanciji....

Sta mislis koliko bi moglo da me kosta to da sredim....

Jako tesko pitanje. Najbolje da pozoves neki servis, preporucujem servis prodavca tvog monitora, pa da se raspitas.

Goxy je napisao(la):
Jako tesko pitanje. Najbolje da pozoves neki servis, preporucujem servis prodavca tvog monitora, pa da se raspitas.

:D

Monitor je kupljen pre dve godine, a prodavac je "One man army"...........naravno, to je sve pratila izuzetno niska cena.....ali sta je tu je......

Pozdrav!:wave;

Nazad
Vrh Dno