Šta je novo?

Kreed!

Igrao sam demo pre neki dan, sta znam, i nije nesto.

Pored Dooma, sigurno ima sanse sto se tice kasnjenja - obe igrice se najavljuju vec tri godine. :eyebrows:
Da li je izasla full verzija,na koliko diskova dolazi i da li je zahtevna?

Jeste da isgleda mocno ali mislim da protiv HL2 ne moze.A sto se Doom 3 tice to cemo videti valjda uskoro...

Igrao demo 10minuta i delete.

Za one koji su igrali demo,nek kazu sta to ne valja................

cek, to je ona ruska igrica?

ja sam instalirao original full, jos pre 2-3 meseca, i zashtita mi je srushila win2k :S
tako da ako nisam pobrkao nesto, nije toliko nov naslov chim ima regularan original da se nadje.
i da, kolko sam video kod ortaka koji je instalirao, svi meniji u igrici su bili na ruskom pa se nisam ni snashao, jedino Выход :)
btw, vishe mi lichi da je konkurent sa ut2k4

Igra je izasla jos ranije u Rusiji (njihova verzija) isto kao sto su u Nemackoj ranije izasli
Gothic i aquanox............
Ceka se Kreed americka verzija.

imam demo od 300mb sa dve sp misije i dve mp mape i odigrao sam pocetak prve misije u nekom hodniku, kao napadaju te neki debeli vanzemaljci, mislim strasno...

A jos je strasnije sto mi na kompu gde recimo painkiller ide glatko, kreed ima 3-6 fps???
U multiplay-u je situacija bolja, ali je fizika ocajna. Grafika je za danasnje pojmove smesna.
Uglavnom demo je izbrisan :)

jeste sigurni da ne meshate kreed i breed (koji je izashao ranije i koji je veliko njesra)

Ja jesm :)
Izgleda da nema kraja losim igrama

ToxiC je napisao(la):
gde si nasao od 300 MB kada svugde po netu 198 MB maximum :)
dobro ja sam dobio raspakovan, i igra je zahtevna ali lepo izgleda u nekim delovima

Igru sam presao celu u Februaru ove godine, posedujem ruski original. Grafika je dobra i nije preterano zahtevna. Slicna je Halo, recimo. Cak je izasao i patch za istu (donosi vise rezolucje). Zasticena je StarForce 3 zastitom. Sve u svemu nista revolucionarno a nije ni losa.

Izasla je engleska verzija, tako da cemo uskoro videti kakva je. Izgleda da ce ipak biti nesto od nje, barem se tako prica.

Vrh Dno