Šta je novo?

krediti...

• Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja
D

deki30

Guest
da li neko ima vise informacija?

odem u banku, stavim na stednju, npr. 1000EUR, a uzmem kredit od npr. 500EUR, ali sa malo papirologije, i mozda u kesu...fakticki, da ulog bude garancija, da ne bude ziranata, itd...

ima li neka banka da mozda pruza ovakve uslove kreditiranja....

poz

deki30

Mislim da ne. Skoro sam (po ko zna koji put) prolazio kroz ponude vise banaka u NS i nista se nemenja - ako si uzimao nesto u zadnjih 2 - 3 godine onda sve znas.

Ako imash 1000e kesha, a treba ti 500, stavi 500 na shtednju, a 500 potroshi ;)

Zasto bi deponovao 2x vecu sumu od trazene?
Ja sam skoro uzeo kredit u volksbanci i uslovi su fenomenalni (za opste stanje na nasem finansijskom trzistu). Dobro je da poznajes brench menadzera jer ima diskreciono pravo da ti da bolje uslove od onih zvanicnih...
Ako hoces detalje u vezi anuiteta, kamate, ziranata, tipa kamate pisi na pm...

to sto trazis ima u Societe General banci. Zove se nesto kao kredit obezbedjen depozitom ili tako nesto. Godisnja kamata je dosta velika, tako da i ja mislim da ti je bolje da jednostavno kupis za te pare to sto ti treba

deki30 je napisao(la):
da li neko ima vise informacija?

odem u banku, stavim na stednju, npr. 1000EUR, a uzmem kredit od npr. 500EUR, ali sa malo papirologije, i mozda u kesu...fakticki, da ulog bude garancija, da ne bude ziranata, itd...

ima li neka banka da mozda pruza ovakve uslove kreditiranja....

poz

deki30

Poslednja izmena:
Moze kod mene. Ti meni dash 1000 eura ja tebi dam 500 (i naravno nikad vishe me ne vidish ) :D :D :D
ako si zainteresovan javi se na PM :D :D :D

Naravno da moze. To je najbolje obezbjedjenje i zove se kes kolateral.

Vrh Dno