Šta je novo?

Kredit preko Postanske stedionice?

manicic

Čuven
Učlanjen(a)
22.04.2001
Poena
620
Sve ste culi da Postanska stedionica dalje beskamatne potrosacke kredite za lica koja imaju tekuci racun kod njih.

E pa mene zanima u kojim radnjama se moze kupiti roba na kredit preko P.S. Zanima me naravno Hardware i Audio/TV, takodje i za namestaj.

Recimo ja znam za Eltim u Nusicevoj, ko zna za jos neke radnje bilo bi lepo da nevede iskustva sa istom (cene, sta prodaju...), da to izgleda kao jedan lep info za sve koji planiraju da nesto uzmu preko kredita.

Pozdrav Milos

w.e.g

W.E.G. www.weg.co.yu (ima ih na par mesta , kod Palas hotela, u r.k. Mitic i u Bulevaru Kralja Aleksandra na mestu gde u njega "utice" :D ulica Zarka Zrenjanina) je jedno "lepo" mesto za kupovinu audio/video uredjaja ... kod njih sam uzeo neki mali stubic preko postanske stedionice ... po prijemu fakture trebalo mi je jos oko pola sata da u posti sve zavrsim i to bilo to ...
preporuka za w.e.g u svakom slucaju

Bio sam kod njih jednom priliko ali su imali neku pauzu sto se tice kredita, pogledacu ponovo.
Uzgred hvala, Znali jos neko nesto?!?:cuss:

Ajd' ja radim u P.S. , pa cu vas obavestiti za radnje sutra ako nije kasno ?

Pozdrav , Misa...:boom:

Ljudi, preko kredita je sve skuplje dvadesetak posto, a to nije bas malo u nasim uslovima.

Znam da nije lako, ali moj moto je uvek bio, nisam dovoljno bogat da kupujem jevtino.

Moj savet je svima koj nemaju pare da odmah kesiraju novo, neka kupe polovno.

Em je vec izgubilo pocetnu vrednost, a ako se nije pokvarilo za dve tri godine, nece nikada (barem ne u skorije vreme), pa ma sta bilo, a ovo vazi za svu tehniku, osim stvari kao sto su sporet, mikrotalasna, ves masina.., koje ipak ne bih nikome pozeleo polovne iz zdravstveno - higijenskih razloga....

MichaelZ je napisao(la):
Ajd' ja radim u P.S. , pa cu vas obavestiti za radnje sutra ako nije kasno ?

e odlicno,
ja sam neki dan skinuo spisak sa sajta i krenuo da obilazim te radnje, ali nazalost u skoro svim je ukunut kredit preko poste sem u sony worldu.
konkretno mi treba za namestaj i tv.
pozdrav Milos

Mica je napisao(la):
Ljudi, preko kredita je sve skuplje dvadesetak posto, a to nije bas malo u nasim uslovima.

Znam da nije lako, ali moj moto je uvek bio, nisam dovoljno bogat da kupujem jevtino.

Moj savet je svima koj nemaju pare da odmah kesiraju novo, neka kupe polovno.

Em je vec izgubilo pocetnu vrednost, a ako se nije pokvarilo za dve tri godine, nece nikada (barem ne u skorije vreme), pa ma sta bilo, a ovo vazi za svu tehniku, osim stvari kao sto su sporet, mikrotalasna, ves masina.., koje ipak ne bih nikome pozeleo polovne iz zdravstveno - higijenskih razloga....
to stoji, ali kad nemas da iskesiras, onda ni kredit nije los...
pozdrav

Izvinjavam se na dezinformaciji , ovaj petak radim noc pa nisam imao koga da pitam , ali u ponedeljak sam prepodne pa cu se raspitati .
Sto se tice prekida kredita to je zbog novog platnog prometa i neophodnog obnavljanja istih ...

Kahmmm , eto nista pozitivno .
Koliko sam doznao samo Eltim , a valjda je tako zbog skorog "ukidanja" cekova tj. , sve bi trebalo da se prebaci na kartice (od Juna ?) .

MichaelZ je napisao(la):
Kahmmm , eto nista pozitivno .
Koliko sam doznao samo Eltim , a valjda je tako zbog skorog "ukidanja" cekova tj. , sve bi trebalo da se prebaci na kartice (od Juna ?) .

Da, izgleda da je tako. U Elitim-u malo deru ali videcemo ....
u svakom slucju Hvala
pozdrav

Posle duuuzeg vremena , update :

1. Bogel 3030-747 bela tehnika, A/V oprema
2. Elan sport 3113-509 sportska oprema
3. Eltim 3343-230 bela tehnika,A/V oprema
4. Eltim N.Sad 021/629-999 bela tehnika
5. Koloseum 637-820 pomagala za inv.,klime,racunari
6. Novi Dom 622-158 , 414-731 namestaj
7. Onyx 681-319 bela tehnika,TV
8. Tehnik&kom 369-3205 bela tehnika,aparati za dom.
9. EI TV Nis 018/550-662 bela tehnika
10. POSTTURS turisticka agencija
11. PRIZMA 034/330-200 sitni medic. uredjaji
12. SCREAM 3292-008 bela tehnika
13. Top Travel 3342-010 turisticka agencija
14. WEG teh. 342-2241 , 342-2189 bela tehnika, apar. za dom.,A/V

Za dodelu kredite je potrebno :

1. Posedovanje tekuceg racuna kod P.S.
2. Da racun u prethodnih 30 dana nije bio blokiran
3. Profaktura
4. Popunjen i overen zahtev za dodelu kredita (osim za penzionere;)
5. Ugovor o kreditu se radi iskljucivo u prisustvu vlasnika tekuceg racuna
6. U trenutku izrade kredita na racunu je potrebno da postoji 20 % od iznosa na profakturi na ime depozita i 1 % od iznosa na profakturi za troskove izrade kredita .

- Visina mesecne rate ne moze biti veca od 1/3 mesecnog priliva na tekuci racun
- Krediti se odobravaju na 12 meseci
- Od svake rate se uzima 1.5 % na ime troskova obrade kredita

Dodatne info na : 3024-555

Prvi post posle skoro 2 meseca.. :)

Zanima me da li se sad nesto promenilo (posle 2 mes.), tj. da li moze da se uzme neka kamerica.. npr. nv-ds37 panasonic na 36 rata.. da mi rada bude oko 1100 dinara..

:D A fora je sto zaista pominju da ce ove godine da ugase cekove kao sredstvo za kreditiranje :)

Pa to bi bilo super. Jedino sto ce verovatno da bude posle toga jedno vreme blagi haos dok se svi ne naviknu na to.

Ne mogu da verujem hehehehe.. :)

Pa video sam u novinama (Kurir) da se nudi bela tehnika i tako to na rate.. A pored pise WEG krediti..

Da li je to to, ili nesto drugo..

PoZdRaV :)

Verujem da ovakvi threadovi niknu iz zaborava nakon sto user nadje thread uz pomoc search-a.

I posle nas teraju da koristimo search :D ;)

posle duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo vremena da malo podignem threat :D
naime zanima me ako neko ima informacije koja firma koja prodaje racunare ima ugovor sa postanskom stedionicom oko kupovine robe na 36 rata iliti 3 godine...
zasad znam samo za firmu:forum racunari
Hvala unapred!

Aj' raspitacu se cim stignem...;)

P.S. i nemoj da dizes pretnju ...:)

Ljudi kakvo je sada stanje sa kreditnim karticama P.S.
Koliko uzimaju % uzimaju ako se uzme kredit na godinu dana za kupovinu racunara.
A kako se zove ta kartica? :)
Mislim da li je to DINA ili kako vec...

Za pocetak pogledajte redizajnirani sajt : http://www.posted.co.yu/

Interesantna je recimo MasterCard Standard koja omogucuje "rasporedjivanje" troskova na 10 rata uz depozit od 100 e...
Dina je debitna platna kartica , kreditna bi trebala da startuje valjda uskoro .
% za kredit na kupovinu racunara ces saznati u firmi gde kupujes , a na tebi je da DOBRO obratis paznju gde kupujes .
Ono za 36 rata cu znati od nedelje ...

Pozdrav , Misa

P.S. Homebanking je u fazi redizajna...

Nazad
Vrh Dno