Qrjak je napisao(la):Ljudi hitno mi je kupio sam Xtreme Gamer (valjda s'obzirom da drugacije uzgleda) i ne mogu da je pokrenem na 5.1 tj. radi mi 3.1 ili 2.1 (uglavnom zadnji ne rade) i kako mogu da potvrdim koji je model u pitanju ??? Nigde na njoj ne pise a cak ni u hardware properties mi pishe "SB X-Fi [D000]" nigde mi ne pominje ni Gamer niti nista slicno ...
Što je, ako je tačno, potvrda tvrdnji da je X-fi imao konstrukcionu grešku. I šta sad? Hoće, onako kako radi Canon, ljudima koji imaju problem sa krckanjem Creative dati nove kartice, ili će po principu "pojeo vuk magarca" ljudi kupovati nove kartice sa novim čipom koji ne krcka?Nova revizija čipa, kažu, ispravlja sve "krckajuće probleme", UAA kompatibilna je i dolazi u PCIe varijanti. Samo se nadam da će biti budžetskih varijanti. Sve neke fatality, ultimate, sega, mega...
kod extreme music kartice, kako se bese ubadaju bananice, tj kojim redosledom, znam da crna ide u sredinu a gde idu narandzasta i zelena koja od te dve ide blize digitalnom konektoru? Posto je kartica crno zlatna,nije obelezena po bojama.
kod extreme music kartice, kako se bese ubadaju bananice, tj kojim redosledom, znam da crna ide u sredinu a gde idu narandzasta i zelena koja od te dve ide blize digitalnom konektoru? Posto je kartica crno zlatna,nije obelezena po bojama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari