Imam integrisanu zvucnu AC97, 128MB RAM-a, sto je, po meni vise nego dovoljno za normalno slusanje mp3 muzike.Desava mi se da u toku slusanja muzike sa HDD-a preko Winamp-a 2.80 ukoliko skrolujem u Commander-u muzika krci "u ritmu mog skrolovanja".To se iskljucivo desava kad skrolujem u Commander-u, Internet Explorer=u, Operi, Outlook Express-u znaci u skoro svakom programu. Kada skrolujem na winamp listi , nemam nikakvih problema zvuk se cuje normalno.Kada pustam mp3 sa CD-a isto tako nemam nikakvih problema, mogu da radim sta hocu i nista ne secka.
Instalirao sam ponovo drajvere za zvucnu, najnovije via 4in1 drajvere i nije nista pomoglo.To mi se desava na svim WinOS (98SE, ME, 2000, XP). Ranije sam mislio da ima veze opterecenost procesora pa sam pokusavao da ga "silujem".
Palio sam u isto vreme Corel Draw, Photoshop, DivX film, bio na net-u a winamp je bio ukljucen i isla je muzika sa CD-a i nije NIJEDNOM secnulo.Pogasio sve to i ostavio aktivan jedino winamp i Total Commander, pustio pesmu sa HDD-a i malo zavrteo tockic i ono opet isto - testerise samo zvoni ...
Onda sam uzeo drugu zvucnu, neku Yamaha ... i sa njom isto ...
Bojim se da mi je ploca vrisnula ...
Help
Instalirao sam ponovo drajvere za zvucnu, najnovije via 4in1 drajvere i nije nista pomoglo.To mi se desava na svim WinOS (98SE, ME, 2000, XP). Ranije sam mislio da ima veze opterecenost procesora pa sam pokusavao da ga "silujem".
Palio sam u isto vreme Corel Draw, Photoshop, DivX film, bio na net-u a winamp je bio ukljucen i isla je muzika sa CD-a i nije NIJEDNOM secnulo.Pogasio sve to i ostavio aktivan jedino winamp i Total Commander, pustio pesmu sa HDD-a i malo zavrteo tockic i ono opet isto - testerise samo zvoni ...
Onda sam uzeo drugu zvucnu, neku Yamaha ... i sa njom isto ...
Bojim se da mi je ploca vrisnula ...
Help