Šta je novo?

Kratak info - Painkiller Battle Out Of Hell

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Expansion za Painkiller je izasao...i dosao do nas :)

Ne kapiram, vi hocete .nfo fajl ? :) Samo vam kazem da je stigao u nase radnje, sta biste jos ? :)

Prilozi

• dropshadow_014_resize.jpg
    dropshadow_014_resize.jpg
    82.3 KB · Pregleda: 162
Ji 4Tze je napisao(la):

na http://www.exitcd.co.yu
kazu: "It is recommended you have the original ''Painkiller'' installed to play this expansion. However, by starting the installer manualy you can install it regardless of its presence. "
Sta li je pesnik ovim hteo da kaze, da mozemo da je instaliramo bez orginala, ali nisam izvukao zakljucak da li moze da se pokrene...
Jel neko probao....

Ma, kad ste vec kod riba, mogao bih ja da kachim shotove iz Vampira, gde sevaju tangice i brusevi non-stop, a pet puta bolje izgleda!

da da Max, i jos ti govore "Let's see what you got baby" a ti njoj "I'll show you..." takav screen okaci :) a mozda cu i ja kasnije :)

E zaboravio sam na ovaj tred... bedak. A presao igru i zavrsio je...

@byMax
koliko ti je trebalo vremenski! jel ima nesto sto zavredjuje paznju u nastavku ? (meni je Painkiller bio skroz odlican), jesu odradili čučanj - gluposti nije ga bilo!!!

ToxiC je napisao(la):
@byMax
koliko ti je trebalo vremenski! jel ima nesto sto zavredjuje paznju u nastavku ? (meni je Painkiller bio skroz odlican), jesu odradili čučanj - gluposti nije ga bilo!!!

Nisu odradili čučanj.

ToxiC je napisao(la):
@byMax

Ma nije on ni video novi expansion za Painkillera, nego je zaboravio da nas spamuje (vidi post #12) sa shotkama golih riba iz Vampira, sto je dobro :)

***. posisali smo te ribe pa ih vise nema :d

:::SPOJLERČINA:::
back on naziv thread-a, kratak info.....prekratka igra!!!! totalno razočarenje! 10 nivoa i bum....BOSS, odradiš ga i ona Ivy mu uzme dušu??? i glavni lik kaže nešto tipa "game not over,blah blah blah..."! odlične teksture, dve vrste novog oružija, nivoi, zagonetke, ali prekratko! mnogo sam više očekivao! pa i ako je od expanzije, premalo je !!!!

Postoji li razlog zasto je expansion duplo zahtevniji od originalne igre ili ja jednostavno imam losu verziju?

@invader
nisam primetio da je nesto zahtevniji, po pitanju hardware-a:)

@Invader: Jel mislis na dugo usnimavanje neke pozicije u igri, ili bas na zahtevnost igre (grafika)?

POZ :wave:

Bas grafika, kod ortaka PK radi bez problema a expansion nije igriv a dugo ucitavanje to je sasvim druga prica znaci smor

kada sam igrao prvi deo imao sam 256MB rama i tada sam se bas smarao sa ucitavanjem, ali sada sa 512 MB ucitavanje se svodi na oko 10-tak sekundi, sto je OK :)

Nazad
Vrh Dno