Šta je novo?

Krajnje čudan problem s HDD-om

Učlanjen(a)
03.07.2002
Poena
690
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 13600K
Matična ploča
DeepCool AK620 White
RAM
64 GB Kingston Fury Renegade DDR4 3600 Mhz
GPU
Gigabyte GeForce 3060Ti Gaming OC 8GB
Storage
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 2 TB, Seagate Firecuda 530 M.2 SSD 2 TBCrucial® MX100 SSD 512 GB, Western Digital, Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 TB
PSU
CHIEFTEC CTG-650C 650W A80 series Full
Monitor
Dell 24"
Mobilni telefon
Samsung A52S
Pristup internetu
  1. Optički internet
Reč je o ovom Samsungu iz mog potpisa koji se od danas čudno ponaša. Ono što se dešava jesu kratki prekidi u mp3 reprodukciji, dok se i avi fajlovi takođe zamrzavaju na sekund-dva, pa opet rade par sekundi kako treba i tako u krug. Reinstalirao sam K-lite mega codec pack, probao da ih pustim preko BS Playera, međutim uvek isti problem. Kad prebacim fajlove na drugi hard disk, ovih problema nema.

Ono što me totalno zbunjuje jeste što HD filmovi, koji imaju daleko veći bitrate nego ti SD divxovi rade savršeno na Samsungu! Upravo gledam jedan i nema apsolutno nikakvih problema.

Ima te li ideju šta može biti problem?

Zamenim kabl jutros, kad ono komp više neće da upali :p Možda je napajanje bilo problematično, pa zato i ovi problemi. Nosim u servis sutra pa ću videti šta se dešava.

Na kraju, ispostavilo se da su bad sektori u pitanju. Hard je star nešto manje od dve godine, garancija je na tri godine, na sreću.

Zamenis, neotpakujes, prodas i malo dodas pa kupis ssd za sistem ;)

Da, lepo je to, ali mi treba tih 1,5 TB prostora :p

Vrh Dno