Šta je novo?

Kraj vodenih hladjenja :)

Misko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
02.10.2000
Poena
769
Scythe

IMG_7277.jpg

IMG_7276.jpg

IMG_7275.jpg

Thermal Right pola metra puta pola metra :D

IMG_0844.jpg

Ne znam šta će im ventilator na toliki heatsink?

BTW, uz malo dorade ovo je moglo da ispadne kao radijator za vodeno hladjenje - i onda ga samo umesto staklenog prozora ugradiš u bočnu stranu.

Bolesno :)

I šta oni onda rade za clear CMOS ? :lupko:

Ne znam šta će im ventilator na toliki heatsink?

BTW, uz malo dorade ovo je moglo da ispadne kao radijator za vodeno hladjenje - i onda ga samo umesto staklenog prozora ugradiš u bočnu stranu.

Pa mislim, kada bi neko tamo na XMS-u stavio pasivno hladjenje odmah bi bio top pussy :)

Za ovo vredi dati i više od 50€. :)

Extra cooling system!!!

Ja sam ionako mislio da stavim kuciste u spoljni deo klime:d

I šta oni onda rade za clear CMOS ? :lupko:

Sta ce im Clear CMOS? Nisu valjda neki overklokeri? :d
Sto bi neko menjao memoriju ili graficku kartu jednom kada stavi takvu zver? Ako izaziva extreman osecaj samozadovoljstva...

Poslednja izmena:
Wtf :zgran: Ja sam mislio da je GeminII bolest ali ovi ga bash preterashe :wall: :d

E ali kakvo veliko kucishte treba imati za ovo chudo ? Jel ce stati u moje China Noname ? :D

Poslednja izmena:
koliko je to cudo tesko stvarno bolesno

GeminII je definitivno imao efekta na konkurenciju :) Nekako mi se vise svidja Scythe ima 10 "cevcica" nasuprot Thermal Right-u kome cak fali jedan pipe :D mada ne sumnjam da je vrh.
E bre Misko sad si mi uneo nemir, moram da zovem cika Hiroa za ovaj Scythe ;)

E bre Misko sad si mi uneo nemir, moram da zovem cika Hiroa za ovaj Scythe ;)

ok Sajt je odlican a da li bi mogao da pojuris prodaju Thermal Right-a ovde kod nas znam barem 5oro ljudi koji na keca uzeli novu Ultru xtreme.

Mislis, 6-oro? :)

ok Sajt je odlican a da li bi mogao da pojuris prodaju Thermal Right-a ovde kod nas znam barem 5oro ljudi koji na keca uzeli novu Ultru xtreme.

Vec, pricao, cene dobio, min order q`ty 120pcs. :) Ja da se pitam pristao bih na "odmah" ali nadlezni nece da finansiraju posao...i cvrc.

sedmoro ;)
ajmo' narode jos 113 pa da covek narucuje!ne zezam se btw :)
stvarno mislim da bi u beogradu (naravno zavisi od cene) mogli da prodaju i vise od 120 kom (koliko mi se cini tt bt i zalmani (7700-9500) su se prodavali i prodaju se ovde u mnogo vise komada (doduse tt i ponekad zalman imaju svoje "predstavnike" ovde)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena od urednika:
Kolko je ovo cudo, bem ih nezdrave :)

just overkill :) , no ko voli nek izvoli.
P.S jel moze sa tim monstrumom da se ladi i naponska i chipset i grafika ?
Jel Ventilator radi na 230V :) ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno