Šta je novo?

Kraj jedne ere – iPhone 16 iz pakovanja izbacio čuvenu nalepnicu sa Apple jabukom

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Apple-nalepnica.webp

Kraj jedne ere – iPhone 16 iz pakovanja izbacio čuvenu nalepnicu sa Apple jabukom​

Pakovanje iPhone 16 serije više neće sadržati Apple LOGO nalepnice. Praksa koja je trajala čitavih 47 godina i koju je Steve Jobs rado praktikovao, sada je ukinuta

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...ja-izbacio-cuvenu-nalepnicu-sa-apple-jabukom/

Ušteda…izbaciće iz svih proizvoda, par milki ostaje u džepu sigurno, kad se pogleda koliko uređaja prodaju.

Sledeće što izbacuju su uputstva, odštampaju qrcode i vozi miško.
A onda dolazi na red usb kabl.
I na kraju kartonsku kutiju će da zameni vakuum pvc omot.

PVC omota nece biti sigurno, ali zato kabl leti prvom prilikom. Moja procena je vec sledece godine. Mother earth na prvom mestu!

Onda ce Samsung da ismeva taj potez na drustvenim mrezama, da bi 6 meseci nakon toga taj post volsebno ispario poput kabla iz kutije njihovog narednog galaxy-ja

Ne mogu kabl jos uvek jer nije harmonizovano bezicno punjenje ali cim budu imali podrsku politike ( za sta se uveliko lobira) leti i kabl... do tada je siguran...

Veeeeliki udarac za Ifanboy-eve!!! Sta se cada nevoljnici da lepe po krsevima koje voze? I sam vozim krs ali ne lepim nalepnice trule jabuke, veeelika razlika.

Konacno su se setili. Ne znam ko im radi u menadzmentu ali im je bzvz trosio pare iz budzeta na nalepnicu... I kabal treba da izbace. Kupis sporet pa nema kabal, a ne telefon :)

Telefon u pakovanju kao mleko za kuvanje.

Prilozi

• mleko-nehomogenizovano~2.jpg
    mleko-nehomogenizovano~2.jpg
    52.1 KB · Pregleda: 30
Konacno su se setili. Ne znam ko im radi u menadzmentu ali im je bzvz trosio pare iz budzeta na nalepnicu... I kabal treba da izbace. Kupis sporet pa nema kabal, a ne telefon :)
Не бих се сложио да је безвезе. То што је неколицини нас то антипатично и нападно, маси није, и гомила конзерви на 4 точка лепљењем тих стикера чини Епл оним што данас јесте, статусни симбол. Самим тим због тог хајпа расте и продаја и профит, а ти стикери није да их коштају толико колико су имали утицај на масу при куповини. У другу руку јако ми је драго што ће их сада бити мање.

Meni je čudan potez, ali jer im je to bila Free reklama, ali ne brinem se ja za njih sve su oni to dobro izračunali.

Uspostavljen je jedan loš trend kod proizvođača mobilnih telefona, da se dobija sve manje i manje, za sve više.
Nadam se da će korisnici to znati da kazne….ja to radim tako što preskačem sve veći broj generacija uređaja, kad planiram upgrade.

Izgleda da je borba ko će više da izgubi :)

Nazad
Vrh Dno