Šta je novo?

KR7a Raid

MAD_MUzzY

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
09.10.2000
Poena
800
Elem, postadoh ponosni vlasnik ove zverine od ploce ( ne, gedzo i Ji nije refurbished 😀). Koji BIOS mi preporucujete da stavim i da li ima nekih dobrih fora za dobar OC? Uskoro nabavljam Samsunga 2700 pa reko da se unapred pripremim 😀. poz.

Gde bre nadje tog orla od ploce sada da kupis i jos se hvalis time. 😛 😀 Sto ne rece da ti prodam lepo KX7, ionako mi stize KD7. 😛 Kad si se vec obrukao, stavi bios 9N.

Sta pa neces valjda Aco da vozis plocu sa integrisanim zvukom i lan-om? 😀

Aca je napisao(la):
Gde bre nadje tog orla od ploce sada da kupis i jos se hvalis time. 😛 😀 Sto ne rece da ti prodam lepo KX7, ionako mi stize KD7. 😛 Kad si se vec obrukao, stavi bios 9N.

Naravno da cu da sehvalim 😀 kad je nova, dzabe i jede malu decu ukljucujuci i taj bugovit KX 😀.
E sad sto si ti lepo sebi nasao prmerke i ploce i procesora ... 🙂
Nego sta bi za onog samsunga ? 😀
E da, trebace mi neko "strucan" kad nabavim memoriju 😀 da malo iscedim iz masine maximume 🙂. Nesto mi samo ti padas napamet 😀

Alexandar je napisao(la):
Sta pa neces valjda Aco da vozis plocu sa integrisanim zvukom i lan-om? 😀

Plus sto nema ni s od solitera. 😀.

MAD_MUzzY je napisao(la):
Naravno da cu da sehvalim 😀 kad je nova, dzabe i jede malu decu ukljucujuci i taj bugovit KX 😀.

Kx bagovit , ma ne, samo oce da pukne BIOS, mozda Aca moze da nam kaze nesto vise o tome? 😀

Evo ja sam se prizvao pameti kupio KR7-raid (thanks Gedzi) i kad mi istekne garancija 😀 radim vmem modifikovanje da vidimo koliko Samsung moze na 3,2V, cenim da moze isto ko i intel = quadpumped 533 2X266 😀😀😀.

Aca je napisao(la):

Cika Aco zar ne rece svojevremeno da te je KD7 razocarao. Otkud promena? 😀

Dosadilo mu da ceka NForce II 🙂

Sta je to sa pucanjem bios-a na kx7?

Misko je napisao(la):
Evo ja sam se prizvao pameti kupio KR7-raid (thanks Gedzi) i kad mi istekne garancija 😀 radim vmem modifikovanje da vidimo koliko Samsung moze na 3,2V, cenim da moze isto ko i intel = quadpumped 533 2X266 😀😀😀.

Ova moja nema garnciju posto je iz CA, tako da mozes odma da je modifikujes 😀

Alexandar je napisao(la):
Dosadilo mu da ceka NForce II 🙂

Sta je to sa pucanjem bios-a na kx7?

Pa kad preforsiras memoriju, pocne da brlja bios, a hoce i da zvekne. Ne brini flesujes ga i onda jovo nanovo. Igre bez granica. 😛

Strasno je bagovit... Evo svaki dan mi pada sistem!

Ali tek kada je magistrala negde preko 220MHz! 😀 😀

E nista jos uvek od samsuga... strasno... nema ga nigde.

Ima, ima, samo je strasno skup, narocito ovi ekstra primerci. 😛 😀

Cuti ti molim te 😀
Nemoj sad da te nateram da se ispovedas ovde o raznim bubicama i dok nije nasvirana ploca 😀.

E nista jos uvek od samsuga... strasno... nema ga nigde.

Naravno, kao i svaki abit, ima bubica... ali ih ima i tvoja ploca, samo polako...

Nazad
Vrh Dno