byMaX je napisao(la):i NFS7 i KOTOR da mucimo graficke![]()
Stator je napisao(la):knits of the old republick ( sa kojim slovom manja ili viska )
el ce i ovaj biti na q3 "motoru" ??
byMaX je napisao(la):Ma ti si filipenko blesavo jedno dete! Kakav JK3 ponor, igra je jedna od prodavanijih ovog meseca (sto opet ne garantuje njen kvalitet), ali svi koji su voleli JK2, jos vise su voleli JK3... Ne znam o cemu lupetas!
byMaX je napisao(la):Ah, da video sam ti signature... Sad mi je jasno. Trekkie! Nijedan zagrizeni Trekkie nije skroz cist
byMaX je napisao(la):Ne znam o cemu lupetas!
bancho je napisao(la):Ma igra mora da valja, mozda nece kao RPG biti u rangu BG vec pre kao NWNali ce ipak bti dobra. Mnei je saamo sumljivo to vreme u kome se desava radnja ipak bi vise voleo da vodim Hana, Darta i ostale razbojnike
![]()
Ako budu frakcije i sl. zna se Trgovacka federacija
bancho je napisao(la):Uzgred Opti ne znam sto toliko kukas na JK academy, jeste JK2 bolji ali i ovo je sasvim OK, jedino ako kao manu ne navodis tzv RPG elemente :mrgreen: doduse ja sam prilicno tolerantan kada je SW u pitanju pa je meni i taj turbo Joda OK
Xbox verzija je koliko sam shvatio open-end non-linear rpg. Mada je pitanje koliko xboxovci uopste znaju sta je rpg sa onim palicama i dzojpadima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari