Šta je novo?

KOTOR je gold!

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Ocekuje se 18. og. Dakle, imacemo lepo i NFS7 i KOTOR da mucimo graficke ;)

pozdrav

wheeee... shteta sto ce igra biti bezveze ali je bar starwars :)

byMaX je napisao(la):
i NFS7 i KOTOR da mucimo graficke ;)

Nisam dao onolike pare na graficku da je mucim bljutavim :bljak: NFS7, a za Kotor cemo da vidimo. Navodno su mu enhance-ovali gameplay i upravljanje, videcemo...

Ma gde bezveze, igra ce biti zlo i naopako dobra :) Ima cak i obicnih maceva (ne samo lightsabers). Ipak se desava 4k godina pre prve epizode...

poz.

Odlicno, znaci bice i stonesabres, bronzesabers, ironsabres i metalsabres :)

Uopste nije bitno toliko kakva ce da budu oruzja (nikad mi nije bilo jasno kako ljudima moze da poboljsa igru ako su oruzja lepa :D) vec je bitno kakav ce biti gameplay i prica. Ako to bude dobro mogu da stave i rotirajuce oklagije za oruzja :d, ako to bude lose mogu da stave ultra-mega-turbo sablje, nema pomoci. Najbolji primer je JK3 Smor akademija kojoj ni fenomenalna oruzja nisu pomogla da se izvuce iz ponora...

shta beshe kotor? (znam da ima grad, ali ne mislim na to ;))

knits of the old republick ( sa kojim slovom manja ili viska ) :)

el ce i ovaj biti na q3 "motoru" ??

Stator je napisao(la):
knits of the old republick ( sa kojim slovom manja ili viska ) :)

el ce i ovaj biti na q3 "motoru" ??

Interesantno pitanje o kome recimo licno nisam razmisljao niti me je interesovalo da pogledam, ali:
1) najverovatnije ne, to je igra pisana od nule i pravljena je i za konzole i za PC tako da ne verujem da je pravljen poseban endzin za PC, vec je sve samo portovano
2) s'obzirom da je rpg u pitanju to je potpuno nebitno :), fokusa ce biti na drugim stvarima...

P.S. 5€ da ce ovo ce biti prva Star Wars igra koja ce smoriti drajvera :beat:

Ma ti si filipenko blesavo jedno dete! Kakav JK3 ponor, igra je jedna od prodavanijih ovog meseca (sto opet ne garantuje njen kvalitet), ali svi koji su voleli JK2, jos vise su voleli JK3... Ne znam o cemu lupetas!

Ah, da video sam ti signature... Sad mi je jasno. Trekkie! Nijedan zagrizeni Trekkie nije skroz cist ;) (NHF)

pa kao rpg ce biti njesra... mozda se zato i svidi driveru :)

grafika i sva ta shminka verovatno totalno na novuo... a to shto je port sa konzole nishta ne obecava dobro :) bar je tako bilo do sada

svakako bih voleo da greshim

Ma sve je to super, ali Bioware u rpg-u koji je u vremenu Obi-Wanove pra-prababe?! Daj boze da je dobro, al' su ipak mogli da se drze Forgotten Realmsa i da se fino iskupe za NWN.

byMaX je napisao(la):
Ma ti si filipenko blesavo jedno dete! Kakav JK3 ponor, igra je jedna od prodavanijih ovog meseca (sto opet ne garantuje njen kvalitet), ali svi koji su voleli JK2, jos vise su voleli JK3... Ne znam o cemu lupetas!

Svasta. Hoces li da kazes da su najbolje igre na svetu Simsi i Barbie: Great Adventure From Today To Tomorrow :d To je najprodavanije ! Prodavanost nije nikakav kriterijum, a meni se licno JK2 izuzetno dopadao, smatrao sam ga fenomenalnim i to nema veze sa tim da li volim Zvezdane Staze. Uostalom meni su 90% igara sa tematikom Zv. Staza takav shit da nisam zeleo ni da ih instaliram. Kad su igre u pitanju ne prenosim predrasude iz serija.

Upravo Smor Akademija je unistila ugled koji su prethodnici uzivali, makar u mojim ocima. Jednostavno, igra je bezveze u svim pogledima, osim ako neko smatra da je dovoljno da nesto ima grafiku i da se izvodi iz prvog lica. Uostalom vecina review-ova na netu deli misljenje i slazu se u manjem ili vecem obimu. I neodeljeno je misljenje da mnogo zaostaje za Jk2.

Ali o tome sam vec govorio 1000 puta, a uvek me neko povuce za jezik ;)

byMaX je napisao(la):
Ah, da video sam ti signature... Sad mi je jasno. Trekkie! Nijedan zagrizeni Trekkie nije skroz cist

Cudno, ja isto smatram za ljubitelje transformaije Jode iz starca sa stapom u "200 na sat turbo macevaoca" i natrag :mrgreen: . Mislim da je to najdebilnija stvar u celom serijalu :)

byMaX je napisao(la):
Ne znam o cemu lupetas!

Oh, ne, poceo si kao delimir... :beat:

Ma igra mora da valja, mozda nece kao RPG biti u rangu BG vec pre kao NWN :) ali ce ipak bti dobra. Mnei je saamo sumljivo to vreme u kome se desava radnja ipak bi vise voleo da vodim Hana, Darta i ostale razbojnike :)
Ako budu frakcije i sl. zna se Trgovacka federacija

Uzgred Opti ne znam sto toliko kukas na JK academy, jeste JK2 bolji ali i ovo je sasvim OK, jedino ako kao manu ne navodis tzv RPG elemente :mrgreen: doduse ja sam prilicno tolerantan kada je SW u pitanju pa je meni i taj turbo Joda OK

Pa Joda je u drugoj episodi malo mladji nego sto je u 3,4 i 5...
Ko je gledao kako se snimao SW:episoda 2, zna zasto se tako krece.

SW:JA je prosek od igre... nit smrdi nit mirise :mrgreen: ;)

bancho je napisao(la):
Ma igra mora da valja, mozda nece kao RPG biti u rangu BG vec pre kao NWN :) ali ce ipak bti dobra. Mnei je saamo sumljivo to vreme u kome se desava radnja ipak bi vise voleo da vodim Hana, Darta i ostale razbojnike :)
Ako budu frakcije i sl. zna se Trgovacka federacija

Hmmm...pa ne verujem da ce biti kao NWN, uostalom i najave su takve, ne verujem da ce menjati ceo sistem igre kao i da ce je linearizovati do te mere...u krajnjoj liniji Xbox verzija je koliko sam shvatio open-end non-linear rpg. Mada je pitanje koliko xboxovci uopste znaju sta je rpg sa onim palicama i dzojpadima...:)

bancho je napisao(la):
Uzgred Opti ne znam sto toliko kukas na JK academy, jeste JK2 bolji ali i ovo je sasvim OK, jedino ako kao manu ne navodis tzv RPG elemente :mrgreen: doduse ja sam prilicno tolerantan kada je SW u pitanju pa je meni i taj turbo Joda OK

Ma pricao sam o tome 1000 puta. JK3 je ocajan po mnogim stvarima, od beskorisnih oruzja (vitla se sabljom otpocetka), level-design-a, neskalabilne grafike koja je usput matora, setanja kroz nivoe pomocu munja (obicni protivnici) i force grip-a (bacanje dzedaja sa litice) i generalno mehanike igranja posto sam se maltene prosetao kroz igru ne zadrzavsi se nigde (sem kad me napadnu 3-4 dzedaja). Takodje za svakog dzedaja (sa 1, dual sabljom ili saber-staffom) postoji tacno odredjeni napad koji uvek funkcionise i kad se jednom provali koji je onda su i ti okrsaji smesni. A tek zavrsetak - em debilan po prici em se zadnji bos ubije za 15-ak sekundi. Jk2 je bio neuporedivo raznovrsnija i bolja igra, nije Jk3 objektivno toliko los kao sto mozda zvuci iz mojih postova, ali je 3 koraka iza Jk2 st je po mom misljenju katastrofalno
Sto je najgore svi se loze na kvazi-rpg elemente i raznobojne sable upotrebljive na mnostvo nacina :)

Xbox verzija je koliko sam shvatio open-end non-linear rpg. Mada je pitanje koliko xboxovci uopste znaju sta je rpg sa onim palicama i dzojpadima...

pa generalno mishljenje je da je 'konzolska"varijanta nelinearnosti totalno drugachiji pojam od ono koji se podrazumeva na PC platformi.... tako da mogu misliti na shta ce to da lichi... plus po svaki review je potvrdio da je to neshto novo na polju konzola, da je pravi pc-rpg na konzoli,ali da verovatno nishta revolucionarno nece biti na PCu...

Vrh Dno