Šta je novo?

KOTOR 2 pomoc

Stanmar

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2003
Poena
619
Ovako! Instalirao sam KOTOR 2 i imam sta da vidim posle introa... Nista... crn ekran i tako u nedogled. Taj problem sam resio tako sto sam u folderu igrice promenio ime foldera sa filmovima cisto da ne bi mogao da ih nadje a samim tim da ih ne bi pustao i blokirao. A problem se javio pri prelasku na drugu planetu (druga misija). Naime sad nece da mi ucita ni kad ima filmice ni kad ih nema. Komp pusti intro za tu novu planetu i po zavrsetku introa - crn ekran pa moram da posezem za CTRL ALT DEL, a kad sklonim folder sa filmicima desava se isto samo sto (logicno) ne pusti intro!

STA DA RADIM POMAGAJTE?! :wall:

Dje si stanmare! :wave:
Jel si jos na GF2 ili si uzeo nekog Radeona? Pokusaj da iskljucis hardware mouse u opcijama...

Ma evo me mucim se! Pazario sam 9800Pro nego gde da iskljucim harverskog pacova, u opcijama u igri nema nista slicno!?

Kad upalis igru, pojavi ti se ono Game Configure Update i Exit, znaci pre nego sto udje u igru. Tu ides na Configure.

A sta znaci taj hardware mouse, mozda meni zbog toga puca igra?
Ima li razlike kada se ukljuci i iskljuci?

Ne znam, znam samo da jednom ortaku sa 9550GE igra vise ne puca otkad je to iskljucio...

Vrh Dno