Šta je novo?

Korsejev memorija - info topic

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zokii

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2006
Poena
319
ne znam kako se piše na engleskom, da znam već bih izguglao šta mi treba :)....probao razne varijante pa mi nije uspelo...

elem, neko mi nahvalio ovu memoriju, reče da je fenomenalna i da nema skoro nigde da se kupi u bg, šta više, rečeno mi je da većina ljudi koji su pitani za tu memoriju uopšte ni ne zna da postoji (iskreno, nisam ni ja znao dok mi nije rečeno)....

dakle, treba mi neki info, neki sajt, link, bilo šta što bi mi pomoglo oko proširivanja znanja u vezi te memorije :)....još bi bolje bilo ako bi neko znap gde ima ta memorija da se kupi u beogradu.....

pazi,vrlo verovatno da jeste jer kada je meni pričano za tu korsejev memoriju, ja sam odma' uleteo sa tim istim pitanjem ''da nije crosair?'', na šta sam dobio odgovor ''nije, nije''....
ali čudno mi je da ''skoro niko nije čuo za tu memoriju''.....pa zato pitam....

Mozda zato sto nisi pitao entuzijaste ili nekoga ko zivi u Srbiji pa ni u ludilu nece dati pare za nesto sto je kvalitetno i samo malo skuplje od neke shit memorije koju ugradjuju u ovdasnje konfiguracije :D :)

a jer ti znaš nešto o toj memoriji??

pa ima da se kupi.. imtel je cak i zavanici uvoznik Corsaira...
a taj skim si pricao.. verovatno je u svadji sa englezima... ili ako nije.. sto mu ti nije napisao :)

Mislio sam da se cita "Korser"

Sad sam gledao po netu, i nigde nema kako se cita :)

Zna li neko?

Poslednja izmena:
Zasto sa Englezima? Corsair je americka firma sa sredistem u Kaliforniji

:wall: gde ti pade napamet da se odnosilo na to odakle je memorija :) mislio sam da taj slabo stoji sa engleskim jezikom pa ne zna da izgovori kako treba

ili ako nije.. sto mu ti nije napisao :)

ne znam odakel mi ovo "mu" :) ....... ako nije znao kako se cita, mogao je da napise :) to sam mislio :)

preveh sam sebe :wall:

pazi,vrlo verovatno da jeste jer kada je meni pričano za tu korsejev memoriju, ja sam odma' uleteo sa tim istim pitanjem ''da nije crosair?'', na šta sam dobio odgovor ''nije, nije''....

Za Crossair, a ni Crosair, kao ni korsej nisam jos cuo! :d

Ali za C O R S A I R jesam !

dobro, dobro, nebitno sad....

zaključak: korsejev ne postoji, mislio se na kroser.....

ae sad lock.....

KOrsE(a)R

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno