Šta je novo?

Koristi li neko jos uvek dc++ sharing?

miltan

Cenjen
Učlanjen(a)
04.02.2011
Poena
180
Zadnjih godina torrent je potpuno preuzeo dominaciju ali zanima me da li jos neko koristi dc++?
Ja sam ga koristio pre 7-8 godina ali sam prestao jer nisam nalazio na njima ono sto me zanimalo.
Prednost kod dc++ je sto moze da se browsuje po share-u raznih ljudi i skida ako se naidje na nesto zanimljivo, nema cimanja oko pravljenja torrenta i uploada na trackere itd...
Zna li neko jel ziva dc++ scena i koji su aktivni hubovi?

Ja upalim povremeno kad tražim neke stvari koje ne mogu da nađem na torrentima, ali se prvo okrenem emule jer je to raj za ultra retke stvari. DC++ su uglavnom još zatvoreniji od privatnih trackera, ovo malo javnih ne vredi.

1vmhbep.jpg

Torrenti su najbolja opcija kad znas tacno sta trazis. Prednost dc++ koncepta je sto mozes da browsujes po tudjim arhivama i naletis na nesto sto nisi konkretno trazio ali hoces da imas.

Npr. ja volim da preslusavam domaci hip-hop ali ne pratim aktivno ko sta izbacuje niti ko sve postoji na sceni. Ranije odem na dc++ i potrazim "domaci hiphop" i dobijem sve zive foldere u vezi toga pa pregledavam i skidam gigabajte do mile volje... to je poenta.

Izgleda da je sve to zamrlo :(

O da, DC++...

Imao sam običaj da navlačim nečije celokupne šerove, bio sam na granici da postanem hoarder :)

Vrh Dno