Šta je novo?

Korisnici Nokia N80, iskustva

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
Molim ponosne vlasnike N80 da iznesu dobre/lose strane telefona jer ozbiljno razmisljam o kupovini istog.

Hvala svima

nisam vlasnik... ali sam imao prilike da ga koristim par dana...
fon je malo tezi nego sto moj ukus zahteva 😀 i malo glomazniji... ja vise volim lakse i tanje fonove...
dizajn fona nije los...

kamera je super, muzika super, sve ostalo je na nivou , sem ovih dizajnerskih mana sa moje strane...
mada po meni ne vredi bas 420e... ali ajde posto je nokia...

Uh je... al ti je argument!?!?!?"Posto je Nokia"... osrednje izradjena,jadne baterije,loseg slajdera,osrednje kamere,video klipovi propast... "ali ajde posto je Nokia",baci slobodno 420 eura!! :wall:
Ja bih preporucio N73,nesto jeftinija (dovoljno za bar 256MB MMC) pa uz onako bolju kameru,bolju bateriju i monoblok dizajn... uopste nije lose resenje,ako mozes bez Wi-Fi konekcije!Ako ti je to ekstra vazno,pogledaj E klasu,imaju jace baterije od N80 ali nemaju kameru,pa ako hoces tako nesto... izvoli,pogotovo sto ces ustedeti dosta love!
Pozdrav ,)

E50 ima kameru i skroz je ok telefon, i sam razmisljam da ga kupim, jedino mi smeta sto nema radio (gledao po specikacijama, nisam imao prilike da ga uzivo vidim)

cena mu je oko 240 evra.

edit:

tek sam sada video da je N80 oko 400 evra.... ufff

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1103/Nokia/E50

Poslednja izmena:
3g mi nije ni bitan, dok to zazivi kod nas promenicu bar 3-4 telefona....

...i ja sam imao priliku da isprobam N80, i iskreno mislim da ne vredi toliko para (Kad sam probao kostao je 500 e).Fon je glomazan dosta deblji od N70,kvalitet izrade/plastike je njesra,slider nece preziveti 2 nedelje ako cesto poigras sa tim.Baterija traje skoro duplo manje nego na N70.Sto se tice funkcija i performansi sem kvaliteta ekrana/rezolucije i kamere na 3.2mp ostalo je na nivou N70.BTW video snimak se dosta losi u poredjenju sa N70 ....zatim i ja se slazem sa Lomnica_City da N73 je mnogo bolja kupovina od N80 koji jedino nema Wi-Fi i mnogo je bolje izradjen (Jedino treba da pazis na modele sa losim kvalitetom prednjen poklopca i tastature koja skripa,ostalo je sve OK) .

Jel moguce da je taj slider bas toliko ocajan?

Poslednja izmena:
ispada onda da je najbolja kupovina e60. ima wifi al sad sto nema cameru ***

Nazad
Vrh Dno